Vibeke Skofterud er død:

Venninnene i sorg etter Vibeke Skofteruds bortgang

- Det er vanskelig å tro at hun kan være død, hun som var så veldig levende.

I SORG: Vibekes Skofterud mange venner har mottatt dødsbuskapet med stor sorg, og hyller 38-åringen som blant annet beskrives som «evig positiv». Her sammen med programleder Jannecke Weeden og artist Hanne Sørvaag Foto: Skjermdump / Instagram.
I SORG: Vibekes Skofterud mange venner har mottatt dødsbuskapet med stor sorg, og hyller 38-åringen som blant annet beskrives som «evig positiv». Her sammen med programleder Jannecke Weeden og artist Hanne Sørvaag Foto: Skjermdump / Instagram. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag formiddag ble den tidligere landslagsstjerna Vibeke Skofterud (38) funnet omkommet på en holme utenfor Arendal.

Skofterud og kjæresten Marit Stenshorne (44) hadde vært i Arendal siden fredag og skulle være der i noen dager, da Skofterud natt til søndag, ifølge politiets siste opplysninger, skal ha truffet en holme med vannscooteren.

Etter det tragiske dødsbudskapet sitter sorgtunge venner som hyller 38-åringen for det de blant annet beskriver som hennes helt unikt positive karakter.

- Vanskelig å tro

Artist Hanne Sørvaag (38) er blant Skofteruds venninner som i dag sitter sjokkert igjen etter den tragiske meldingen søndag ettermiddag.

Til Dagbladet forteller hun at hun fortsatt sliter med å forstå at det kan være sant, og mye av grunnen legger hun i venninnens uovervinnelige og levende vesen.

- Det er vanskelig å tro at hun er død, hun som var så veldig levende, sier hun til Dagbladet.

Sørvaag forteller at det var mange som hadde et forhold til den tidligere langrennsstjernen og tv-profilen, og at de derfor er mange som sitter sorgtunge tilbake etter dødsbudskapet. Likevel understreker hun at hun kjenner den aller største sorgen på Skofteruds egne vegne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer