Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Vennskap ble forelskelse: - Dritskummelt

Trykket fra offentligheten, etter at influenserparet annonserte forholdet, ble mildt sagt mye å ta inn.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØNSBERG (Dagbladet): - Det var dritskummelt å legge det ut på Instagram. Det gikk jo ganske fort fra vi fant ut at vi skulle være kjærester, til vi la det ut tolv timer seinere.

Brunetten kledd i sort smiler, og ser på sin lyshårede kjæreste. Det ryker litt fra kaffe-moccaen i pappkruset. Foran oss sitter Camilla Lorentzen (31) og kjæresten og samboeren Julie Visnes (24).

I slutten av juni annonserte de forholdet, på selveste Pride-dagen.

Influenserparet fra Tønsberg fikk drøssevis med tilbakemeldinger, så mye at 31-åringen ble helt slått ut, og måtte logge av.

- Nesten alle tilbakemeldingene har vært kjempekoselige, sier Camilla, når Dagbladet møter det nyforelskede paret på en bakgårdskafé i sentrum av Tønsberg.

- Og vi er veldig heldige med familiene våre. Vi har ikke kjent på noe annet enn positivitet og kjærlighet derfra, sier Julie.

Alt var derimot ikke like rosenrødt. Det ferske kjæresteparet opplevde flere negative kommentarer - og slibrige, seksuelle bemerkninger - etter offentliggjøringen av forholdet.

- Det er en del menn som har spurt om å bli med oss hjem. «Oi, kan jeg være med?, Oi, kan jeg se på?, Skulle ønske jeg var flue på veggen?», forteller Julie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer