Heather Rae Young og Tarek El Moussa:

Venter barn: - Et stort sjokk

Skal bli foreldre for første gang.

BLIR FORELDRE: Realityparet venter sitt første barn sammen. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/SplashNews / NTB
BLIR FORELDRE: Realityparet venter sitt første barn sammen. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityparet Heather Rae Young (34), kjent fra Netflix-serien «Selling Sunset», og Tarek El Moussa (40), kjent fra «Flip or Flop», venter sitt første barn sammen.

Det bekrefter paret overfor People, hvor de beskriver nyheten som «et stort sjokk» - ettersom paret var midt i en fertilitetsbehandling.

- Vi forventet det bare ikke. Vi hadde nettopp gått gjennom prøverørsbefruktning. Vi hadde embryoer på is. Vi hadde en plan, deler Netflix-stjerna, og fortsetter:

- Jeg tror at når du minst venter det og det ikke er noen stressfaktorer i livet ditt, har verden bare brakt oss det som var ment å være. Jeg er så glad for at det skjedde på denne måten.

«Overraskelse!!! Baby El Moussa kommer tidlig i 2023», skriver hun til et innlegg på Instagram, hvor man tydelig kan se den voksende babymagen.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

Paret har delt sine opp- og nedturer med fertilitetsbehandling i flere måneder.

34-åringen har imidlertid fortalt at dersom hun ikke kan få egne barn, ville hun vært fornøyd med å være stemor for El Moussas barn Taylor (11) og Brayden (6).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer