Granger Smith og Amber Bartlett:

Venter barn etter dødsulykken

Ekteparet deler gladnyhet nesten to år etter tapet av den tre år gamle sønnen River.

UTVIDER FAMILIEN: Countrysangeren Granger Smith og kona Amber Bartlett mistet den tre år gamle sønnen River i 2019. Nå deler de gladnyheten om at de venter barn. Foto: Rob Latour / REX / Shutterstock / NTB
UTVIDER FAMILIEN: Countrysangeren Granger Smith og kona Amber Bartlett mistet den tre år gamle sønnen River i 2019. Nå deler de gladnyheten om at de venter barn. Foto: Rob Latour / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2019 opplevde countrysangeren Granger Smith (41) og kona Amber Bartlett (39) enhver forelders største mareritt. Da døde den tre år gamle sønnen River som følge av en drukningsulykke i familiens hjem.

Kort tid etter at dødsulykken ble kjent, delte ekteparet en Youtube-video, hvor de fortalte om ulykken som kostet treåringen livet.

- Det tok et sted mellom 30 sekunder og tre minutter, vi vet ikke. Plutselig står Amber og jeg innenfor gjerdet til bassenget og utfører hjerte-lunge-redning på vår sønn, var blant det ekteparet sa i videoen den gang.

- Livet er ikke perfekt

Nå, nesten to år seinere, deler ekteparet en gladnyhet. Det melder blant andre People og Fox News.

«Vi er gravide. Jeg har ikke mange ord til denne videoen. Livet er ikke perfekt. Noen ganger er det ødelagt, men det er ALDRI håpløst», skriver countrysangeren til en video av familien.

Videre retter han fokuset mot sin avdøde sønn.

«Historien vår er ikke ferdig enda, og det er ikke din heller. Gjennom vår lidelse og glede stråler guds herlighet gjennom alt. En ny Smith-gutt kommer i august», fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer