Jenna Dewan

Venter barn etter skilsmissen

Channing Tatums ekskone har gått videre etter bruddet.

BLIR TOBARNSMOR: Halvannet år etter skilsmissen med Channing Tatum, avslører Jenna Dewan at hun venter barn med sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix
BLIR TOBARNSMOR: Halvannet år etter skilsmissen med Channing Tatum, avslører Jenna Dewan at hun venter barn med sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april 2018 kom nyheten om at det amerikanske stjerneparet Channing Tatum (39) og Jenna Dewan (38) skulle skilles. Da hadde duoen vært gift i ni år, og kjærester i hele tolv år.

Etter bruddet har Jenna Dewan funnet lykken på ny med skuespiller og sanger Steve Kazee (43), blant annet kjent fra TV-serien «Shameless». Paret ble koblet til hverandre for første gang i slutten av 2018, og nå er det ingen tvil om at 38-åringen har gått videre etter skilsmissen fra Channing Tatum.

Det amerikanske nettstedet People skriver nemlig at Jenna Dewan og Steve Kazee venter sitt første barn sammen. Fra før av har førstnevnte dattera Everly (6) med eksmannen, mens dette blir Kazees førstefødte.

Se dette innlegget på Instagram

Speaking of peace....❤️

Et innlegg delt av Jenna Dewan (@jennadewan)

- Vi er overlykkelige, og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår, forteller de vordende foreldrene til underholdningsnettstedet.

- Alt klikket med Steve

Siden forholdet mellom Dewan og Kazee ble kjent, har paret vært kjent for å holde romansen unna rampelyset. Likevel har de til stadighet delt romantiske innlegg på sine egne kontoer i sosiale medier.

Blant annet delte Kazee en hyllest til sin ferske kjæreste i forbindelse med Valentinsdagen i februar. I juni i år delte Dewan også et bilde på Instagram hvor hun endelig bekreftet forholdet til skuespillerkjæresten.

Dewans eksmann har imidlertid også gått videre etter skilsmissen. I november 2018 ble det nemlig kjent at Tatum hadde funnet lykken med sanger og låtskriver Jessie J (30), eller Jessica Ellen Cornish, som hun egentlig heter.

EKSPAR: Channing og Jenna møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Channing og Jenna møttes i 2006 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up», og giftet seg i Malibu i Los Angeles tre år senere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at de begge nå har funnet nye kjærester, har Dewan flere ganger snakket om bruddet fra eksmannen, og senest i april i år fortalte hun at måtte jobbe hardt for å komme videre etter skilsmissen.

- Et intenst år

Det var under et besøk på talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» at 38-åringen lettet på sløret om skilsmissen fra Channing Tatum.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år med mye forandring, innrømmet Dewan i tv-programmet, ifølge Contact Music.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

- Jeg dro til Peru og bodde der med en stamme i to uker. Jeg har alltid vært en sånn type person, la hun til.

I de to ukene Dewan oppholdt seg i Sør-Amerika, gjennomgikk hun blant annet en form for healing-ritualer. Dette for å komme seg videre etter det havarerte ekteskapet.

- I hjertet mitt er jeg en hippie. Jeg er søkende og liker å gjennomføre ritualer og ting som knytter meg til noe som er større enn meg selv, sa hun om reisen til Peru, og la til:

- Jeg brukte mange slike teknikker som hjelp til å komme meg gjennom alle forandringene og det ville året.

I ettertid har stjerna også skrevet boka «Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day» om de personlige opplevelsene fra Peru.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer