Christina Perri:

Venter barn etter tragedien

Sangeren har all grunn til å smile om dagen.

GLADNYHET: Christina Perri røper gladnyhet til følgerne sine. Foto: John Salangsang / REX / NTB
GLADNYHET: Christina Perri røper gladnyhet til følgerne sine. Foto: John Salangsang / REX / NTB Vis mer
Publisert

«Jar of Hearts»-sangeren Christina Perri (35) delte i slutten av november 2020 den hjerteskjærende nyheten om at dattera hun ventet med ektemannen, Paul Costabile, kom til verden dødfødt.

Siden har ikke artisten lagt skjul på at det har vært svært tøft for ekteparet etter at de mistet dattera.

«Vi bryter ut i gråt hver dag, men samtidig finner vi også øyeblikk for latter. Vi går gjennom alle følelsene, alle spørsmålene, alt sinnet og all tristhet hele dagen. I noen øyeblikk har vi håp, men ikke ofte. Jeg vet at alt det er normalt», skrev hun den gang.

Men til tross for tragedien, har 35-åringen nå all grunn til å smile igjen. Mandag kunne hun nemlig røpe en gladnyhet til følgerne sine.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Venter barn

Perri avslørte på Instagram at hun er gravid, og venter enda en datter med ektemannen. Fra før av er paret foreldre til den fire år gamle jenta Carmella Stanley. Det skriver blant andre People.

Den gledelige nyheten delte hun i en video hvor dattera åpnet en gaveeske som inneholdt et ultralydbilde av sin kommende søster.

- Det er i magen min!, forklarer artisten til dattera mens den lille jenta gir moras mage et kyss.

«Rosie sendte Carmella en lillesøster, og vi er veldig spente. Vi har hatt alle disse følelsene, men vi prøver stort sett å glede oss over dette hver dag», skrev hun til videoen.

- Støtter hverandre

Som nevnt gikk Perri og ektemannen gjennom sitt verste mareritt i 2020, og mistet sin dødfødte datter. De ga henne navnet Rosie.

To uker etter tragedien brøt artisten stillheten til følgerne sine, og åpnet opp om den tøffe tida.

«Hei venner. Jeg klarte ikke å komme på en eneste passende ting å dele etter mitt forrige innlegg enn et bilde av Carmella og vår lille mops-valp, Chocolate Chip. Hun har brakt litt glede tilbake til huset vårt», skrev hun innledningsvis på Instagram.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Videre fortalte Perri at dagene etter det tunge tapet av babyen hadde vært lange og på sett og vis smeltet sammen.

«Vi har det ikke bra, men vi tror at vi en dag vil ha det. Jeg, Paul og Carmella gir hverandre kjærlighet og støtte i sorgen hver dag», fortsatte hun, og la til at hun og ektemannen prøvde å finne fotfeste og komme seg gjennom sorgen sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer