«Love Is Blind»:

Venter barn etter tv-brudd

Mark Cuevas, kjent fra «Love Is Blind», tar det ferske forholdet ett steg videre.

FORELDRE: Mark Cuevas skal bli pappa for første gang, etter at han før sommeren avslørte sitt nye forhold. Foto: Skjermdump Instagram/markanthonycuevas_
FORELDRE: Mark Cuevas skal bli pappa for første gang, etter at han før sommeren avslørte sitt nye forhold. Foto: Skjermdump Instagram/markanthonycuevas_ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Netflix-serien «Love is Blind» tok tidligere i år verden med storm, og lå lenge helt i toppen over de mest sette seriene på strømmegiganten Netflix.

Serien baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, og deltakerne dater ulike potensielle partnere gjennom en vegg - der de bare snakker sammen.

Et av parene det ble mest skriverier om i tida etter, var Mark Cuevas (26) og Jessica Batten (35).

Cuevas var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde. Batten var på sin side mer tvilende. Aldersforskjellen på ti år mellom de to ble nemlig et problem for Batten, og på bryllupsdagen svarte hun nei. Forholdet tok da slutt.

Blir foreldre

Kjærligheten har imidlertid blomstret for Cuevas, og denne sommeren kunne han avsløre at han hadde funnet lykken. Den utkårede er 25 år gamle Aubrey Rainey.

- Vi tok en «4th of july»-reise til Savannah i Georgia, der vi offisielt begynte å date, og har vært ved hverandres side siden det, fortalte paret til People.

Nå tar de også forholdet ett steg videre. Paret avslører nemlig på Instagram at de venter sitt første barn sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer