Johanna Grønneberg Mesa:

Venter barn igjen

Tv-profilen med gladnyhet.

GRAVID: Johanna Grønneberg Mesa avslører at hun skal bli tobarnsmor. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
GRAVID: Johanna Grønneberg Mesa avslører at hun skal bli tobarnsmor. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tv-profil Johanna Grønneberg Mesa (41) avslører på Instagram at hun venter barn igjen.

Hun er blant annet kjent fra tv-programmet «Johanna: Prosjekt baby» fra 2012, da hun gikk gravid med dattera Savannah (9). Det er også dette programmet hun humoristisk refererer til i Instagram-innlegget.

«Lag en ny sesong, sa dem. Nei, da må vi lage en ny baby også, sa vi. OK, så lag en ny baby! Ok», skriver hun.

Grønneberg Mesa var også å se i «Farmen kjendis» i 2019.

- Kvalm og trøtt

Hun er bosatt i California med mannen, musikkprodusent Vincent Pryme, og dattera.

- Jeg har det veldig bra! Har vært utrolig kvalm og trøtt, men nå er alt bedre. Det er så rart det første trimesteret, man står liksom og prater med folk og midt i praten begynner tankene å gå på om jeg kanskje kan legge meg ned litt her, på gulvet mens du prater. Haha, det er så knockout trøtthet, sier hun til TV 2.

41-åringen forteller til nettstedet at hun gleder seg veldig til å bli småbarnsmor igjen, og at barnet er veldig etterlengtet.

- Vi har mistet flere ganger tidligere og trodde vel kanskje at løpet var kjørt. Men så kom dette litt overraskende, sier hun.

Ekteparet har termin til våren, og Grønneberg Mesa kan fortelle at niåringen gleder seg veldig til å bli storesøster. Hun utelukker heller ikke at også denne graviditeten kan havne på tv-skjermen.

- Hm, ny sesong på samme måte blir det nok ikke. Om vi ender opp med en annen vri er vi fortsatt i tankene på. Det er ikke alle i min familie som er like glade i å putte fjeset sitt på skjermen som jeg er og det må jeg respektere, sier hun til TV 2.

ENORMT FORBRUK: «Farmen Kjendis»-aktuelle Johanna Grønneberg lever et liv i sus og dus i Los Angeles. Å skjerpe inn på forbruket blir et utfordrende prosjekt selv for økonom Silje Sandmæl i TV3-programmet «I lomma på Silje». Video: TV3 Vis mer

Kamera på fødestua

Da Dagbladet intervjuet henne i 2019 var hun også åpen for å gjøre mer tv av livet sitt.

- Jeg har fått tilbud om nytt program, men jeg vet faktisk ikke. Jeg gir veldig mye av meg selv når jeg lager tv, og når jeg kjenner på det, så er det vanskelig å svare på. Jeg sier ikke at andre ikke gir like mye, men det tærer på familien. Alle har jo en mening om deg, og det kan være slitsomt å lage tv.

Grønneberg Mesa er vant til å dele åpent på tv-skjermen, og tok blant annet med seg kameraene inn på fødestua sist.

FØDTE PÅ TV: Johanna Grønneberg Mesa gikk på orgasmefødselskurs i håp om å få orgasme da hun fødte. Vis mer

Siden var hun borte fra rampelyset, men kom tilbake med et brak i «Farmen kjendis», og siden «Camp Kulinaris» og «I lomma på Silje».

Hun har også tidligere vært åpen om å miste et barn under graviditeten.

- Jeg var veldig usikker på om dette var noe jeg ville snakke om, men det var akkurat det jeg hadde kjent på selv, at det virket som ingen snakket om det. Hvorfor det? Alle leger og de rundt deg sier jo at det er viktig at man ikke kjenner noe skyldfølelse rundt det som har skjedd, men hvorfor vil vi ikke snakke om det? Kanskje fordi det gjør så vondt. Men det blir litt lettere når man vet at dette har skjedd med flere av oss, fortalte hun Dagbladet i 2019.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer