Emilie Nicolas:

Venter barn: - Ikke med vilje

Artisten skal bli mor for andre gang.

VENTER BARN: Emilie Nicolas er gravid med sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Emilie Nicolas er gravid med sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For en måned siden kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Emilie Nicolas (34) og Herbert Nordrum (35) venter sitt andre barn sammen. Nyheten delte førstnevnte da hun gjestet podkasten «Big 5 med Nils og Harald».

Paret ble foreldre for første gang på denne tiden i fjor, og nå skal den lille jenta altså bli storesøster.

En graviditet stopper imidlertid ikke Nicolas, og under lørdagens P3 Gull kjørte hun i gang showet. På den røde løperen i forkant troppet hun opp i skyhøye hæler, men utenom litt såre bein så virket det å stå bra til med den vordende tobarnsmora.

- Formen er bra. Dette blir på en måte siste «chabang » før jeg går ut i permisjon.

AVSTANDSFORHOLD: Slik takler Kygo og Victoria Nadine avstandsforholdet. Video: Jenny Emilie Aas. Reporter: Thea Hope Vis mer

At de neste år vil ha to barn under to år kan hun derimot røpe at ikke var i planene.

- Hun (dattera, journ.anm.) er bare ett år så det var ikke med vilje.

- Den første tida med baby frister ikke til gjentakelse, det gjør den ikke faktisk. Men jeg satser på at det blir bedre denne gangen. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det er nå da, men det blir rart med to, innrømmer hun.

HINTER OM KJÆRESTE: Artisten Adrian Sellevoll hinte om at han fått seg kjæreste. Video: Jenny Emilie Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Nicolas har hatt en hektisk sensommer og høst, og var blant annet å se i Oslo Spektrum med Karpe. Hun har også gitt ut flere nye låter, men nå framover ser timeplanen noe roligere ut.

- Jeg må ta meg en liten pause. Men jeg er veldig glad i å jobbe så jeg prøver å finne en bra balanse, men jeg tror jeg skal ta meg en god pause.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer