Quentin Tarantino og Daniella Pick:

Venter barn med 21 år yngre kjæreste

Stjerneparet blir foreldre for første gang.

VENTER BARN: I fjor giftet stjerneregissøren Quentin Tarantino seg med den israelske sangeren og modellen Daniella Pick. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: I fjor giftet stjerneregissøren Quentin Tarantino seg med den israelske sangeren og modellen Daniella Pick. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske stjerneregissøren Quentin Tarantino (56) giftet seg med sin utkårede, den israelske sangeren og modellen, Daniella Pick (35), i november i fjor.

Nå har paret tatt forholdet et steg videre og venter barn.

- Daniella og Quentin Tarantino er veldig glade over å annonsere at de venter barn, uttaler en representant for stjerneparet til E! News.

Paret møttes for første gang i 2009, da 56-åringen promoterte kultklassikeren «Inglorious Bastards», men de forlovet seg ikke først før i 2017.

- Det er sant. Vi er veldig glade og spente, fortalte 35-åringen etter at forlovelsen ble kjent, ifølge Associated Press.

Giftet seg i privat seremoni

Som tidligere nevnt giftet Tarantino og Pick seg i en privat intim seremoni et år seinere.

- De giftet seg i et intimt og privat bryllup med nære venner og familie hjemme hos seg i Los Angeles, uttalte parets representant den gang til E! News.

Ifølge kjendisnettstedet var det bare tjue gjester til stede i bryllupet, og bruden hadde på seg en hvit brudekjole designet av Dana Harel.

35 år gamle Pick er stjerneregissørens første kone, noe som kanskje ikke er så rart siden han tidligere har uttalt at han fokuserer mye på jobben sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer