Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Venter barn med eksen

Khloé Kardashian (38) og basketballspiller Tristan Thompson (31) venter sitt andre barn via surrogati.

VENTER BARN: Khloé Kardashian (38) venter sitt andre barn med eksen. Foto: NTB/Frank Micelotta/Shutterstock
VENTER BARN: Khloé Kardashian (38) venter sitt andre barn med eksen. Foto: NTB/Frank Micelotta/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Khloé Kardashian og Tristan Thompson, som har hatt et av-og-på-forhold de siste åra, har allerede dattera True Thompson (4) sammen.

De er kjent for å ha stått i mange stormer og flere utroskapsskandaler, men har forblitt venner etter bruddet i fjor sommer.

- Vi kan bekrefte at True kommer til å få et søsken som ble unnfanget i november. Khloé er utrolig takknemlig til den ekstraordinære surrogaten for en så vakker velsignelse. Vi vil gjerne be om vennlighet og privatliv slik at Khloé kan fokusere på familien hennes, sier en representant for realitystjernen til E! News.

Barn etter utroskap

I desember begynte ryktene å florere om at Thompson skulle bli pappa etter en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31).

EKSKJÆRESTER: Khloé Kardashian (38) og basketballspiller Tristan Thompson (31) venter sitt andre barn etter bruddet. Foto: Backgrid UK / RUBA / NTB
EKSKJÆRESTER: Khloé Kardashian (38) og basketballspiller Tristan Thompson (31) venter sitt andre barn etter bruddet. Foto: Backgrid UK / RUBA / NTB Vis mer

Seinere samme måned kom barnet til verden og Thompson ble pålagt av retten å gjennomføre en farskapstest. Dette som følge av at Nichols påsto at hun hadde fått hans barn.

Da babynyheten ble kjent fikk People tilgang til rettsdokumenter som viste at Nichols saksøkte Thompson. Ifølge People saksøkte Nichols NBA-spilleren for barnebidrag og svangerskapsrelaterte utgifter for barnet hun påstår at de har fått sammen.

Kort tid seinere innrømmet NBA-proffen, som tidligere hadde nektet for å ha hatt et forhold til Nichols, affæren, ifølge Entertainment Tonight.

Thompson hadde gjenopptatt forholdet til Kardashian da han gjorde Nichols gravid. Han og Kardashian gikk hvert til sitt i juni fjor.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videosnutt

Allerede da realitystjernen gikk gravid med deres felles datter i 2018, dukket det opp en videosnutt av Thompson som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Det viste seg at den profesjonelle basketballspilleren var i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

Etter skandalen i 2018 snakket Khloé Kardashian ut om det offentlige samlivsbruddet i podkasten «Divorce Sucks With Laura Wasser».

- Bruddet vårt suger. Det gjør det, fortalte Khloé åpenhjertig.

- Tristan og jeg gjorde det slutt for ikke så lenge siden, så det er fremdeles veldig ferskt. Følelsene blir forsterket noen ganger, men jeg gjør alt i min makt, delte hun, og siktet sannsynligvis til at hun prøver å holde følelsene under kontroll.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer