Venter barn med ny kjæreste

Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen skal bli foreldre sammen.

VENTER BARN: I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen at de venter sitt første barn sammen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
VENTER BARN: I tirsdagens utgave av Se og Hør avslører Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen at de venter sitt første barn sammen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av 2018 kunne den tidligere «Farmen»-programlederen Gaute Grøtta Grav (40) omsider bekrefte ryktene om at han hadde funnet kjærligheten på ny. Det gjorde han i en episode av «Lørdagsrådet» der Grøtta Grav var blant rådgiverne i panelet.

Han holdt derimot kortene tett til brystet hva gjaldt å bekrefte hvem hans utkårede var. Det var først et år seinere at 40-åringen røpet at det var den tidligere «Robinson»-deltakeren Cathrine Montero Moen (29) som hadde kapret hjertet hans.

Samme år åpnet paret for første gang opp om forholdet i en utgave av Se og Hør. Der avslørte duoen at de drømte om å få barn sammen.

Gleder seg

Nå er drømmen omsider i ferd med å gå i oppfyllelse for Grøtta Grav og Moen, som i tirsdagens utgave av Se og Hør kan avsløre at de venter sitt første barn sammen.

- Det er kjempekoselig, og vi gleder oss. At vi skal bli foreldre sammen føles utrolig fint, forteller 40-åringen til Se og Hør.

Fra før av har programlederen to døtre med ekskona Silje Hvarnes (40), og kan dermed glede seg over at han skal bli trebarnsfar. Han er altså ikke ukjent med farsrollen og har vært gjennom både våkenetter og bleieskift tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer