Eili Harboe og Stian Kristiansen:

Venter barn

Filmparet blir foreldre.

VENTER BARN: Regissør Stian Kristiansen og skuespiller Eili Harboe giftet seg i fjor sommer, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Privat / Marthe Thu
VENTER BARN: Regissør Stian Kristiansen og skuespiller Eili Harboe giftet seg i fjor sommer, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Privat / Marthe Thu Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor overrasket den norske skuespilleren Eili Harboe (25) og filmregissøren Stian Kristiansen (47) stort, da de kunngjorde at de hadde giftet seg. Det avslørte paret i sosiale medier, der de begge delte bilder fra bryllupet, som sto på en strand i Sola i Rogaland.

Ekteparet møttes under innspillingen av filmen «Kyss meg for faen i helvete» i 2013, hvor Kristiansen sto for regien og Harboe hadde hovedrollen. De har vært sammen i flere år, og i 2017 fridde Harboe til filmregissøren.

- Der var det familie og venner og folk som ville oss vel og heiet på oss. Det var masse, masse kjærlighet i rommet, sa Kristiansen til VG etter bryllupet i fjor.

Nå har paret tatt forholdet enda et steg videre, og venter sitt første barn sammen. Den glade nyheten har Harboe delt med sine over ti tusen følgere på Instagram, hvor hun har lagt ut et bilde av sin voksende babymage.

Overfor Dagbladet kan Kristiansen bekrefte den gledelige nyheten.

- Det stemmer at vi venter barn, og vi gleder oss, sier regissøren.

«Babymoon» har den unge skuespilleren skrevet under bildet, og på få timer har innlegget fått over 1600 likerklikk. Det har også strømmet inn med gratulasjoner til de vordende foreldrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer