Emma Ellingsen:

Venter fortsatt på kjønnsoperasjon

Emma Ellingsen hadde nylig bursdag, men det er fremdeles én helt spesiell gave hun venter på.

VENTER: Emma Ellingsen har helt siden hun ble kjent vært svært åpen med følgerne sine. Nå forteller hun om hvordan det er å vente på den kjønnskorrigerende operasjonen. Foto: Espen Solli / TV 2
VENTER: Emma Ellingsen har helt siden hun ble kjent vært svært åpen med følgerne sine. Nå forteller hun om hvordan det er å vente på den kjønnskorrigerende operasjonen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har aldri hatt noe glede av alkohol, røyk eller snus eller noe sånt, kun den operasjonen, sier Emma Ellingsen når Dagbladet møter henne i forbindelse med premieren av sesong to på «Generasjon Z».

Vi ble for første gang kjent med henne i «Født i feil kropp» på TV 2 i 2014, og de siste åra har vi fått se mer og mer til den sjarmerende 18-åringen.

Ellingsen har vunnet flere priser for sin åpenhet, og har delt historien sin på både tv-skjermen, på sin egen Youtube-kanal og på Instagram hvor hun har nesten en halv million følgere.

I september ble hun endelig 18, en alder hun har ventet lenge på.

- Det eneste jeg har gledet meg til og ventet på har vært at nå kan jeg endelig ta kjønnskorrigerende operasjon, forteller hun.

Venter

Men selv om man omsider blir myndig, betyr det langt ifra at en operasjon kan skje dagen etter. Det er nemlig lange ventelister, opp til to år, ifølge Ellingsen.

- Jeg har ikke fått noen dato enda og vet ikke hvilket nummer jeg på ventelista heller, men forhåpentligvis ligger jeg langt foran så jeg kan komme inn så fort som mulig. Jeg har sagt at hvis det blir noen avbestillinger, så kommer jeg inn når som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer