Marna Haugen Burøe:

Venter på kreftsvar: - Var helt ødelagt

Toppbloggeren tok nye prøver mandag.

ÅPEN OM SYKDOMMEN: Toppblogger Marna Haugen Burøe fortalte i forrige uke at hun hadde fått kreft i livmoren. Nå deler hun åpenhjertig om følelsene sine etter et nylig besøk hos Radiumhospitalet i Oslo. Her med ektemannen Ørjan Burøe. Foto: Espen Solli
ÅPEN OM SYKDOMMEN: Toppblogger Marna Haugen Burøe fortalte i forrige uke at hun hadde fått kreft i livmoren. Nå deler hun åpenhjertig om følelsene sine etter et nylig besøk hos Radiumhospitalet i Oslo. Her med ektemannen Ørjan Burøe. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke fortalte toppblogger Marna Haugen Burøe (38) at hun har fått kreft i livmoren. Det var etter å ha fjernet deler av livmorhals, som hadde celleforandringer for tredje gang, at svulsten ble oppdaget.

- Det (kreftbeskjeden, journ.anm) gjør det vanskelig å la være å tenke at det kanskje har gått litt lang tid, skrev 38-åringen åpenhjertig.

Bloggeren, som har vært rammet av kreft også tidligere, påpekte samtidig at hun egentlig skulle ha vært på kontroll for to år siden. Dette ble altså gjort først nå.

- Var helt ødelagt

Mandag var 38-åringen på Radiumhospitalet for å ta nye prøver.

I et nytt blogginnlegg, med tittelen «Første Stopp», forteller toppbloggeren åpenhjertig om følelsene rundt sykehusbesøket.

«Det er helt sykt hvor selvsentrert man blir når man er sjuk - herregud jeg var helt ødelagt da jeg kom inn på Radiumhospitalet i dag, av selvmedlidenhet. Ikke hjalp det særlig at alle minnene fra oppholdet mitt her for seks år siden strømmet tilbake heller. Ganske overrasket over det forresten, jeg trodde jeg hadde fortrengt mye fra den tida», skriver toppbloggeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer