Boris Johnson og Carrie Symonds:

Venter sitt andre barn sammen

Utvider familien - igjen.

BABYLYKKE: Den britiske statsministeren og kona venter sitt andre barn sammen i desember. Foto: Rebecca Fulton / AP / NTB
BABYLYKKE: Den britiske statsministeren og kona venter sitt andre barn sammen i desember. Foto: Rebecca Fulton / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Storbritannias statsminister Boris Johnson (57) og kona Carrie Symonds (33) venter sitt andre barn sammen. Det røper Symonds i et innlegg på sin private Instagram-profil, ifølge en rekke britiske medier.

Symonds har termin i desember.

Fra før har ekteparet sønnen Wilfred sammen, som fylte ett år i slutten av april.

«Jeg føler meg utrolig velsignet over å være gravid igjen, men jeg har også følt meg som en nervebunt», skriver Symonds i innlegget.

I innlegget skriver hun også at hun gikk gjennom en spontanabort tidligere i år, noe hun beskriver som en tøff opplevelse:

«Fertilitetsproblemer kan være virkelig vanskelig for mange mennesker, særlig når det på plattformer som Instagram kan se ut til at alt tilsynelatende bare går bra».

Bryllup

Gladnyheten om familieforøkelsen kommer to måneder etter at Johnson og Symonds giftet seg.

«Statsministeren og frøken Symonds giftet seg i går ettermiddag i en liten seremoni i Westminster Cathedral», het det i en pressemelding fra Downing Street i starten av juni. De forlovet seg i 2020.

Samtidig som nyheten om inngått ekteskap ble kjent, kom det også fram at det nygifte paret vil feire med venner og familie neste sommer på grunn av den pågående coronapandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.