Boris Johnson og Carrie Symonds:

Venter sitt andre barn sammen

Utvider familien - igjen.

BABYLYKKE: Den britiske statsministeren og kona venter sitt andre barn sammen i desember. Foto: Rebecca Fulton / AP / NTB
BABYLYKKE: Den britiske statsministeren og kona venter sitt andre barn sammen i desember. Foto: Rebecca Fulton / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Storbritannias statsminister Boris Johnson (57) og kona Carrie Symonds (33) venter sitt andre barn sammen. Det røper Symonds i et innlegg på sin private Instagram-profil, ifølge en rekke britiske medier.

Symonds har termin i desember.

Fra før har ekteparet sønnen Wilfred sammen, som fylte ett år i slutten av april.

«Jeg føler meg utrolig velsignet over å være gravid igjen, men jeg har også følt meg som en nervebunt», skriver Symonds i innlegget.

I innlegget skriver hun også at hun gikk gjennom en spontanabort tidligere i år, noe hun beskriver som en tøff opplevelse:

«Fertilitetsproblemer kan være virkelig vanskelig for mange mennesker, særlig når det på plattformer som Instagram kan se ut til at alt tilsynelatende bare går bra».

HARD DOM: Storbritannias statsminister Boris Johnson er ikke nådig i beskrivelsen av Super League. Foto: AP Vis mer

Bryllup

Gladnyheten om familieforøkelsen kommer to måneder etter at Johnson og Symonds giftet seg.

«Statsministeren og frøken Symonds giftet seg i går ettermiddag i en liten seremoni i Westminster Cathedral», het det i en pressemelding fra Downing Street i starten av juni. De forlovet seg i 2020.

Samtidig som nyheten om inngått ekteskap ble kjent, kom det også fram at det nygifte paret vil feire med venner og familie neste sommer på grunn av den pågående coronapandemien.

Paret giftet seg som nevnt i Westminster Cathedral, men i ettertid var det flere som reagerte, skrev The Guardian.

Mens Symonds ved flere anledninger har snakket offentlig om sin katolske tro, valgte Johnson, som ble døpt katolsk, å konvertere til anglikanisme da han var yngre.

Han har også to tidligere ekteskap bak seg, men likevel valgte ekteparet altså å gifte seg i den katolske katedralen i helga.

GÅR GALT: Statsminister Boris Johnson fikk store problemer med paraplyen på en seremoni i Staffordshire 28. juli. Video: NTB Vis mer

Det fikk katolikker og medlemmer av menigheten i Westminster Cathedral til å stille spørsmål ved hvorfor statsministeren fikk lov til å gifte seg i en katolsk kirke.

Ifølge The Guardian tillater nemlig ikke katolsk tro at man gifter seg på nytt dersom tidligere ektefelle eller ektefeller fortsatt er i live. Johnson ble skilt fra sin første kone Allegra Mostyn-Owen i 1993, og skilte seg så seint som i november i fjor fra sin andre kone, Marina Wheeler.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer