Gitte Witt:

Venter sitt andre barn

- Vi går for flere kokker og mer søl.

VENTER BARN: Gitte Witt og hennes svenske forlovede, Filip Loebbert, blir foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Gitte Witt og hennes svenske forlovede, Filip Loebbert, blir foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor sommer kom den hyggelige nyheten om at skuespiller Gitte Witt (35) og hennes svenske fotograf-kjæreste Filip Loebbert (27) hadde forlovet seg.

Dette avslørte 35-åringen på Instagram.

- I dag hadde Filip sin første fotoutstilling. Og så ble jeg fridd til. Da måtte jeg ta et kveldsbad og kjenne på hvor fint alt sammen plutselig er, skrev Witt til et bilde av seg selv med en forlovelsesring.

Nå blir det både bryllup og barn på det lykkelige paret. Duoen, som fikk sønnen Louis i 2017, skal nemlig bli foreldre igjen.

- Vi går for flere kokker og mer søl, delte Gitte, sammen med et bilde av sin voksende mage, på Instagram nylig.

Vi går for flere kokker og mer søl 👩🏻‍🍳👶🏻🌱

A post shared by Gitte & Filip (@gitteogfilip) on

TV 2 var først til å melde om saken.

Blir tobarnsforeldre

Gitte og forloveden møttes på kafé i 2014, og sammen driver de mat-og livstilsbloggen Gitte&Filip.com. Etter tre år som kjærester ble de i august for to år siden foreldre for første gang.

- Vi er bare utrolig glade for at han er frisk og har det godt, og at vi har blitt en liten familie, fortalte den stolte faren Loebbert til Se og Hør den gang.

Gitte er datteren til filmprodusent og regissør Karin Julsrud (65), og har spilt i filmer som «Pornopung», «Varg Veum - Kalde Hjerter» og «Søvngjengeren».

I 2015 svingte hun seg også på parketten i «Skal vi danse».

Saken fortsetter nedenfor.

Hollywood-eks

Witt har tidligere vært kjæreste med skuespiller Alexander Skarsgård (42). De to møttes under innspillingen av den svenske filmen «Puss» i 2010.

Da hadde hun nylig blitt skilt etter halvannet års ekteskap med en amerikaner.

- Jeg var jo 25 år og skilt. Men det er jo nesten en morsom ting å kunne si, jeg er ikke god på å ikke angre. Så gikk jeg ganske fort inn i det nye forholdet, og så varte det fram og tilbake en stund, har hun tidligere sagt til magasinet Det Nye.

- MINST SEXY: Vi spurte kjendisdamene om hva som er mest og minst sexy på gutta på torsdagens StyleMag-jubileum i Oslo. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer