Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anne Rimmen og Ailo Gaup:

Venter sitt andre barn

- Vi gleder oss til våren, for da blir vi tobarnsforeldre!

BARN IGJEN: Anne Rimmen og Ailo Gaup venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARN IGJEN: Anne Rimmen og Ailo Gaup venter sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Programleder Anne Rimmen og kjæresten (38) Ailo Gaup (40) venter sitt andre barn. Det skriver Rimmen på sin egen Instagram-profil mandag kveld.

Vi gleder oss til våren, for da blir vi tobarnsforeldre, skriver Rimmen.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner og lykkønskninger til paret. Dette blir parets andre barn, etter at de ble foreldre til en liten gutt i 2016.

Rimmen har vært sammen med den tidligere freestyle motocross-stjernen Ailo Gaup (39) siden 2008.

Også han har delt et bilde i sosiale medier. Han har lagt ut et humoristisk bilde hvor han holder rundt magen sin som til forveksling ser ut som en gravidmage.

- Vi er gravide, skriver han under bildet.

I et intervju med Dagbladet i januar 2019 fortalte Rimmen om livet som mor for sønnen Ebbe - og da kunne hun avsløre at hun med tiden har valgt å bytte ut både jentevorspiel og trening med mammarollen.

- Vorspiel kan jeg ikke huske sist jeg har vært på, sa hun den gang.

Den tidligere NRK-profilen har vært aktuell med «All Together Now» på TVNorge, og er et kjent fjes for mange. Hun har vært å se på TV-skjermen i både sportslige sammenhenger og i andre type programmer i flere år.

BARN NUMMER TO: Ailo Gaup og Anne Rimmen venter barn igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BARN NUMMER TO: Ailo Gaup og Anne Rimmen venter barn igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Møttes i sporten

Det var gjennom jobben i NRK at Anne Rimmen fant den store kjærligheten. Sportsankeret intervjuet Ailo første gang i 2008.

Etter deres andre møte sendte hun en melding til sjefen, og fortalte at hun hadde fått følelser for kjekkasen fra Tromsø.

- Jeg var veldig ærlig med sjefen min med en gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver. Jeg vet det ikke passer seg, men sånn er det, sa Rimmen til Det Nye den gang.

Det var i januar 2016 at Rimmen røpet at hun og samboeren ventet sitt første barn sammen. Sønnen Ebbe kom til verden i juli samme året.

I ei intervju med KK i 2017 la ikke NRK-profilen skjul på at livet har endret seg drastisk etter at hun ble mamma.

- Prioriteringene blir annerledes. Men det synes jeg er helt greit. Jeg har alltid sagt at om jeg blir mamma, så skal barnet gå foran alt, sa hun i intervjuet.

Hun oppsummerte videre sin første tid som mor på denne måten:

- Det er alt på en gang. Det er superkoselig og fryktelig slitsomt. Jeg er ærlig på at det er kjempeslitsomt. Jeg glemmer ting og må skrive ned alt for å klare å huske. Så er det verdt det likevel, han er jo så nydelig. Han er frisk, han er blid … om jeg sover dårlig, det er helt greit. Først og fremst er jeg takknemlig for at alt er gått så bra, sa hun til ukebladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media