Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Venter sitt andre barn

Deler gladnyheten på Instagram.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Charlotte Smith og Truls Svendsen avslører fredag at de venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLIR TOBARNSFORELDRE: Charlotte Smith og Truls Svendsen avslører fredag at de venter sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I mai i fjor ble tv-profil Truls Svendsen (47) og kjæresten Charlotte Smith (32) foreldre for første gang til dattera Eva (1).

Nå, over et år etter at nyheten om familieforøkelsen kom, avslører paret at de venter sitt andre barn sammen.

Nyheten bekrefter de begge på Instagram.

Det var Smith som først delte nyheten på sin Instagram-profil, før Svendsen delte det samme bildet på sin Instagram.

«Woopsi. Her gikk det litt fort i svingen», skriver Smith til et bilde av seg selv med dattera i armene.

På bildet kan man tydelig se den voksende gravidmagen.

Under Svendsens Instagram-innlegg strømmer det inn med gratulasjoner fra kjendis-Norge, og innlegget har i skrivende stund fått nesten 10 000 likerklikk.

«Haha! Klassisk hjemmekontor, der også, altså. Gratulerer», kommenterer blant andre NRK-profil Carina Olset (38), som også venter sitt andre barn.

Truls Svendsen har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

I BALANSE: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm blir våte da de tester yoga på et surfebrett. Video: TV 2 Vis mer

Blir tobarnsforeldre

Dette betyr altså at Svendsen og Smith nå skal bli tobarnsforeldre. Som tidligere nevnt fikk de dattera Eva i fjor. Den gang avslørte Svendsen datteras ankomst på Instagram.

«Lykkelig og takknemlig. Velkommen til oss, fine lille Eva, vi er allerede hodestups forelsket», skrev han, og fortsatte:

«Fantastisk bra jobba av Charlotte Smith, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål! Takk».

Noen måneder seinere ga tv-profilen følgerne sine et lite innblikk i den nye tilværelsen som pappa, da han delte et bilde av Eva som lå godt plassert på skuldra hans.

Helene Olafsen ble mamma i mars. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Lite søvn

Det var tydelig at han hadde fått kjenne på tilværelsen som nybakt pappa da bildet nemlig viste en nokså trøtt Svendsen grytidlig på morgenen.

«05.14. nye tider..», skrev tv-profilen.

I kommentarfeltet strømmet det inn med hjerter og gratulasjoner, og det så ut til at flere kjente seg igjen i de søvnløse nettene som nybakt forelder.

Se dette innlegget på Instagram

05:14... nye tider...❤️

Et innlegg delt av Truls Svendsen (@trulssv)

«Velkommen i klubben, tar bare 4-5 år, så blir det søvn igjen», kommenterte en av følgerne under bildet.

Det kan nok imidlertid bli enda mindre søvn på tv-profilen som følge av at han nå skal bli tobarnsfar.

VANN OG VIN: Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen fortsetter sin kuliariske dannelsesreise. Her er de to på vinsmaking i Toscana. Video: TV2 Vis mer

Oppkalte dattera etter mora

Da Truls Svendsen gjestet «Senkveld med Stian og Helene» i september i fjor, avslørte han at dattera har fått et helt spesielt navn.

Dattera Eva er nemlig oppkalt etter Svendsens mor som gikk bort i 1994 etter lang tid med sykdom, ifølge VG.

Under tv-sendingen forklarte Svendsen at han alltid har hatt et ønske om at dersom han fikk en datter ville han kalle henne opp etter sin egen mor.

- Jeg har liksom håpet at hvis jeg traff en som jeg fikk ei jente med, så ville hun være med på det. Og det var hun, forklarte Svendsen i TV 2-programmet og refererte til kjæresten, Charlotte Smith.

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesida av Dagbladet.

VENTER BARN: Truls Svendsen og Charlotte Smith kan glede seg over at de skal bli tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum
VENTER BARN: Truls Svendsen og Charlotte Smith kan glede seg over at de skal bli tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det er jo bare tøv

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram.

«Leste plutselig på forsida av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 47-åringen også at han ønsket seg barn i framtida - en drøm som i etterkant har gått i oppfyllelse.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, fortalte han den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!