Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck:

Venter sitt første barn sammen

- Fødselen er nært forestående.

FORELDRE: Agnes Kittelsen og ektemannen venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Agnes Kittelsen og ektemannen venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Agnes Kittelsen (38) og ektemannen Lars Winnerbäck (43) venter barn. Det bekrefter Kittelsen overfor VG.

Kittelsen forteller til avisa at fødselen er nært forestående.

Kittelsen har fra før sønnen Vetle (12) med eks-samboer og skuespiller Endre Hellestveit (42), mens ektemannen har sønnen Ebbe (14) fra et tidligere forhold. Dette blir deres første felles barn.

Kittelsen og den svenske musikeren har vært et par siden høsten 2013, og i 2014 viste de to seg på den røde løperen sammen for første gang.

Paret har stort sett holdt en svært lav offentlig profil, men i et intervju med VG Helg i 2015 lettet Kittelsen så vidt på sløret om sin kjære.

- Han er et reflektert, tenkende menneske (...) Jeg synes han er veldig, veldig klok. Og det er attraktivt, sa hun rosende om kjæresten den gang.

BLIR FORELDRE: Agnes Kittelsen og ektemannen venter barn sammen. Her under Amandaprisen i 2016. Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE: Agnes Kittelsen og ektemannen venter barn sammen. Her under Amandaprisen i 2016. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Etter å ha vært forlovet i ett år, giftet paret seg i april 2016 i Katarinakirken i Stockholm. Noen måneder senere sa en nygift Kittelsen følgende til Dagbladet:

- Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også. Vi pendler mellom Oslo og Stockholm og bor litt her og litt der.

KON TIKI: Agnes Kittelsen om bord på Kon Tiki. Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Som nevnt har både Winnerbäck og Kittelsen et barn hver fra tidligere forhold. Til Expressen uttalte Winnerbäck i 2016:

- Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk.

Agnes Kittelsen har markert seg som skuespiller i storfilmer som «Kon-Tiki» og «Max Manus», samt i TV-serier som «Dag», «Halvbroren» og «Exit». På Det Norske Teatret har hun spilt i blant annet «Brand» og «Kafka på stranda».

Winnerbäck er en svensk sanger og låtskriver, kjent for blant annet låtene «Om du lämnade mig nu» og «Kom änglar».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer