Gunnar Greve:

Venter sitt første barn sammen

- Gleder oss enormt.

VENTER BARN: Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen avslører at de venter sitt første barn sammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VENTER BARN: Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen avslører at de venter sitt første barn sammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i år endret «Idol»-dommer og manager Gunnar Greve (37) sivilstatusen sin på Facebook, og røpet samtidig at han hadde funnet lykken med Henny Stenshaug Pettersen (26).

Da Dagbladet møtte de to under Spellemannprisen i mars viste de to seg offentlig sammen for første gang, og nå tar de nok et nytt steg i forholdet. Dette steget er trolig et av de største de har tatt som par.

Overfor Se og Hør avslører nemlig Greve nå at de venter sitt første barn sammen.

- Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling! sier Greve til Se og Hør.

Dette blir 26-åringens første barn, mens Gunnar Greve har to døtre med ekskona Helene Ree, som han skilte seg fra etter fire års ekteskap i 2016.

Lav profil

Paret holdt en svært lav profil rundt forholdet til å begynne med, og først halvannet år etter at de to skal ha blitt et par dukket de opp på den røde løperen sammen. Den gang avslørte de også hva de falt for ved hverandre.

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, sa Greve til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer