Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gunnar Greve:

Venter sitt første barn sammen

- Gleder oss enormt.

VENTER BARN: Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen avslører at de venter sitt første barn sammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VENTER BARN: Gunnar Greve og Henny Stenshaug Pettersen avslører at de venter sitt første barn sammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i år endret «Idol»-dommer og manager Gunnar Greve (37) sivilstatusen sin på Facebook, og røpet samtidig at han hadde funnet lykken med Henny Stenshaug Pettersen (26).

Da Dagbladet møtte de to under Spellemannprisen i mars viste de to seg offentlig sammen for første gang, og nå tar de nok et nytt steg i forholdet. Dette steget er trolig et av de største de har tatt som par.

Overfor Se og Hør avslører nemlig Greve nå at de venter sitt første barn sammen.

- Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling! sier Greve til Se og Hør.

Dette blir 26-åringens første barn, mens Gunnar Greve har to døtre med ekskona Helene Ree, som han skilte seg fra etter fire års ekteskap i 2016.

Se dette innlegget på Instagram

Sia the labrador🖤 Velkommen til familien

Et innlegg delt av Henny S. Pettersen (@hennypettersen)

Lav profil

Paret holdt en svært lav profil rundt forholdet til å begynne med, og først halvannet år etter at de to skal ha blitt et par dukket de opp på den røde løperen sammen. Den gang avslørte de også hva de falt for ved hverandre.

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, sa Greve til Dagbladet.

- Han er en helt fantastisk mann. Han har gjort meg til verdens lykkeligste i alle fall, svarte Stenshaug Pettersen på kjærestens fine ord.

Paret har som nevnt vernet godt om privatlivet siden de ble kjærester, men har i sosiale medier delt flere bilder av hverandre det siste året.

Brudd

I 2012 giftet TV-profilen seg med Helene Ree, men fire år seinere ble det kjent at paret hadde flyttet fra hverandre. Til Se og Hør bekreftet 37-åringen den gang bruddet.

- Det stemmer har vi har gått fra hverandre og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner, sa han og la til:

- Det er alt jeg vil si om den saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!