Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Rio Ferdinand og Kate Wright:

Venter sitt første barn sammen

Fotballstjerna har tre barn fra tidligere og blir snart firebarnsfar.

BLIR FORELDRE: Kate Wright og Rio Ferdinand venter sitt første barn sammen, året etter de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Kate Wright og Rio Ferdinand venter sitt første barn sammen, året etter de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For fem år siden mistet den tidligere Manchester United-stjerna Rio Ferdinand (41) kona Rebecca Ellison til kreft. Ellison mistet livet seks år etter at de giftet seg, og etterlot seg ektemannen og deres tre barn Lorenz (13), Tate (11) og Tia (9).

Tre år seinere kunne fotballstjerna dele den gledelige nyheten om at han hadde forlovet seg på nytt, denne gangen med forfatter Kate Wright (29), som han ble kjæreste med i 2017.

Paret giftet seg i fjor, og torsdag kveld kan de avsløre at de er klare for det neste steget i ekteskapet.

- Ønsket ble oppfylt

«Galehuset er på vei til å bli enda galere. Hver gang jeg ser dette begynner jeg å gråte. Baby Ferdy, vi gleder oss alle til å møte deg», skriver Wright på Instagram.

Rio, som har tre barn fra tidligere, har også delt den hyggelige nyheten med følgerne sine.

«Ønsket vårt ble oppfylt, en Ferdinand til er på vei. Jeg kan ikke vente med å gå gjennom denne graviditeten med deg Kate, og deretter bringe en liten baby til verden», skriver han til sine 4,3 millioner følgere på Instagram.

Babynyheten på stjernas profil er allerede likt over 270 000 ganger, og gratulasjonene fortsetter å strømme inn.

Så langt er det ikke kjent når det nye tilskuddet til familien er ventet.

ENDRING: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes fant hverandre på «Paradise Hotel» i 2015. Sammen har de fått to døtre, og til sommeren skulle de egentlig gifte seg. Nå er det endring i planene. Video: Rød Løper Vis mer

Fridde på ferie

«Hun sa ja! Hvordan barna klarte å holde dette hemmelig, fatter jeg ikke», skrev Ferdinand i 2018 da han hadde fridd til sin nye kjæreste.

«En perfekt slutt på ferien. Hvordan kunne jeg ikke si ja?», skrev Wright på sin side.

29-åringen er et kjent fjes i Storbritannia, spesielt etter at hun for noen år siden deltok i realityprogrammet «The Only Way Is Essex».

Manchester Evening News har tidligere skrevet at Wright har uttalt at hun umiddelbart kom så godt overens med Ferdinands barn, at de omtrent daglig ba faren om å gifte seg med henne.

Knust

Det er som nevnt fem år siden Rio Ferdinand mistet kona Rebecca Ellison etter et kort sykeleie. Etter at hun ble erklært frisk etter å ha blitt rammet av brystkreft, kom sykdommen tilbake. Denne gangen med spredning til skjelettet.

En knust Ferdinand kalte henne sin sjelevenn.

GIKK BORT: For fem år siden mistet fotballstjerna kona og mor til sine tre barn. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: For fem år siden mistet fotballstjerna kona og mor til sine tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2017 snakket han åpenhjertig om savnet etter kona, og avslørte at han fortsatt brukte gifteringen. Ferdinand har også snakket om tapet av kona i en BBC-dokumentar som fikk navnet «Being mum and dad».

Det tok imidlertid lang tid før 41-åringen snakket offentlig om tapet av kona. I stedet forsøkte han å holde seg opptatt med andre ting for å skifte fokus. Det førte blant annet til at han begynte å drikke.

Fotballstjerna møtte Rebecca Ellison da han spilte i West Ham United på 90-tallet. Paret giftet seg i Karibien i 2009.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!