Elisabeth Carew:

Venter sitt første barn

- Det føles helt magisk.

GRAVID: Elisabeth Carew venter barn. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Elisabeth Carew venter barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Påsken er for alvor i gang, og for Elisabeth Carew (33) blir den trolig helt spesiell. Onsdag formiddag avslører hun nemlig at hun venter sitt første barn.

Til et bilde der hun viser fram den voksende babymagen, skriver Carew følgende på Instagram:

- I år har jeg påskeegget i magen. Sommeren 2019 blir magisk.

- Føles helt magisk

Til Dagbladet forteller 33-åringen at hun er overlykkelig over familieforøkelsen.

- Det føles helt magisk, og jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal si, sier hun stolt, og fortsetter:

- Jeg har ingen barn fra før, så alt er nytt.

På nåværende tidspunkt ønsker ikke artisten å avsløre kjønnet på det kommende barnet, men hun avslører at hun har termin på sensommeren.

BLIR FORELDRE: Elisabeth Carew og kjæresten Svein-Olav Grevstad venter sitt første barn sammen. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Elisabeth Carew og kjæresten Svein-Olav Grevstad venter sitt første barn sammen. Foto: Privat Vis mer

Carews utkårede er 38 år gamle Svein-Olav Grevstad, som jobber som foredragsholder innenfor hjernehelse og mentale prosesser.

33-åringen forteller at de gleder seg masse til den lille kommer.

Stolt storebror

Carew jobber som programleder i radiokoanalen P5, og er lillesøstera til fotballstjerna og «Heimebane»-skuespiller John Carew (39).

Hun er også artist, og deltok blant annet i Melodi Grand Prix i 2010 og 2014. Da hun i 2014 gikk videre under semifinalene med låta «Sole Survivor», var en stolt storebror på plass i salen for å heie.

- Jeg er bare så utrolig stolt. Dette er lillesøsteren min sin store kveld! Jeg er veldig lettet over at hun kom videre. Jeg vil gjerne takke det norske folk som stemte henne fram, sa fotballstjerna om søstera til Se og Hør den gang.

Og brorens støtte var nok svært viktig for artisten. I 2010 deltok hun nemlig i Grand Prix med låten «Rocketfuel».

Tidligere har Elisabeth fortalt at hun den gangen fikk merke presset og intensiteten på kroppen, noe som førte til en ekstrem reaksjon samme dag som hun skulle opptre i delfinalen.

- Jeg synes det var ekstremt intenst da jeg var med forrige gang og det tok meg på senga - bokstavelig talt. Da jeg våknet opp den dagen jeg skulle på scenen begynte jeg å gråte. Jeg vet ikke om det var nervene som hadde bygd seg opp. Det har jeg aldri opplevd verken før eller siden, fortalte hun til Se og Hør i 2014.

SPESIALSYDD: - Jeg ville ha det ganske enkelt, sier Elisabeth Carew og viser fram kveldens kjole i Melodi Grand Prix. Video: Benjamin Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer