Marit Larsen:

Venter sitt første barn

- Høsten ser annerledes ut i år.

VENTER BARN: Marit Larsen og ektemannen Alexander Buchmann venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Marit Larsen og ektemannen Alexander Buchmann venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2016 avslørte artisten Marit Larsen (36) at hun hadde giftet seg med kjæresten Alexander Buchmann. Det avslørte 36-åringen selv på sin egen Facebook-profil. Da hadde paret vært sammen i to år.

Nå venter paret også sitt første barn sammen. Det avslører den tidligere M2M-sangeren i et innlegg på sin egen Instagram-profil.

- Høsten ser annerledes ut i år, skriver Larsen under et bilde hvor gravidmagen hennes tydelig vises fram.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner og lykkeønskninger til de vordende foreldrene, og på kort tid har innlegget fått flere hundre liker-klikk.

Graviditetsnyheten kommer litt over tre år etter at Larsen og Buchmann giftet seg i Oslo. Buchmann er tidligere håndballspiller, og jobber for Leger uten grenser.

Åpnet opp om kjærligheten

Larsen er kjent for å holde en lav profil, men sommeren 2018 gjestet hun Guri Solbergs podkast «Bra damer, hvor hun blant annet fortalte om hvordan hun møtte sitt livs kjærlighet.

- Vi møttes helt tilfeldig på en fest i Oslo, og vi hilste på hverandre. Altså, romantikeren i meg vrir seg i smerte, men jeg husker det ikke så veldig godt. Jeg var ikke kjempefull, men det hadde vært en lang tid i livet mitt hvor jeg hadde gjort noen forsøk som ikke ledet til noe, sa hun og la til:

- Jeg hadde endelig kommet til et sted i livet hvor jeg hadde det så bra alene, den følelsen av at sjappa gikk og jeg følte meg sterk alene.

34-åringen hadde derfor bestemt seg for at ingen mann skulle ødelegge denne tankegangen. Det endret seg brått etter at hun fikk en venneforespørsel på Facebook.

- Det tok litt tid, men plutselig så sendte han meg melding og spurte om jeg ville ta en kaffe. Så snakket vi bare litt, og så sa han: «Jeg er i Afghanistan akkurat nå, så det må bli om tre måneder.» Så da tenkte jeg: «Dette kommer jeg meg ut av. Jeg liker kaffe, og jeg kan snike meg unna», sa hun i podkasten.

De fant tonen - og seinere ble det dem.

KJENT DUO: Marit Larsen og Marion Raven utgjorde duoen M2M. Foto: NTB Scanpix
KJENT DUO: Marit Larsen og Marion Raven utgjorde duoen M2M. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bodde i USA

I september for snart to år siden røpet Marit Larsen overfor TV 2 at hun skulle flytte til New York. Alexander Buchmann jobbet nemlig som nødhjelpskoordinator for Leger uten grenser i storbyen.

Marit Larsen forklarte imidlertid den gang at det ikke bare var hennes nåværende ektemann som var årsaken til flytteplanene.

- Jeg har jo reist en del fram og tilbake til USA allerede. Jeg pleier å dra til USA for å skrive. Det er noe med å snakke så mye engelsk at jeg begynner å tenke og drømme på engelsk sånn at det blir lettere å skrive tekst, sa Larsen til «God morgen Norge» da.

«If A Song Could Get Me You»-sangeren slo først gjennom som en del av duoen M2M med Marion Ravn i 1998, men har i flere år gjort suksess som soloartist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer