Prinsesse Beatrice:

Venter sitt første barn

Ny, kongelig baby på vei.

VENTER BARN: Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi venter sitt første barn sammen. Foto: NTB
VENTER BARN: Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag formiddag kan britiske prinsesse Beatrice (32) dele den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen, Edoardo Mapelli Mozzi (38), venter sitt første barn sammen.

«Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Beatrice og Mr Edoardo Mapelli Mozzi er svært glade over å annonsere at de venter barn til høsten dette året», skriver de på Instagram.

Dronning Elizabeth (95), Beatrices bestemor, har blitt informert og begge familiene skal være i ekstase over den kommende familieforøkelsen.

Stemor og mamma

Dette blir prinsessens første barn. Ektemannen har en sønn fra tidligere.

I et innlegg i Evening Standard har Beatrice tidligere beskrevet det som en ære å ha en bonussønn i fire år gamle Christopher Woolf «Wolfie» - som hun leser for om kvelden.

«I år fikk jeg den store æren av å bli stemor, og det har vært bemerkelsesverdig å gå tilbake til noen av mine egne favoritthistorier ved leggetid», skrev prinsessen.

Hun skrev videre at hun og stesønnen hadde en spesiell tid sammen da de leste alle bidragene til årets Oscar's Book Prize, som er en britisk barnebokpris. Prinsessen har også måtte trå til på andre måter under pandemien. Christopher Woolf har i likhet med mange andre barn hatt hjemmeskole det siste året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.