VENTER BARN: Chelsea Clinton, dattera til Bill og Hillary Clinton, er gravid igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Chelsea Clinton, dattera til Bill og Hillary Clinton, er gravid igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chelsea Clinton:

Venter sitt tredje barn

Den tidligere presidentdattera avslører den gledelige nyheten på Twitter.

Chelsea Clinton (38) og ektemannen Mark Mezvinsky (41) venter sitt tredje barn til sommeren. Nyheten avsløres i et innlegg på Twitter, melder People.

Clinton og Mezvinsky giftet seg i 2010, og fra før av har de dattera Charlotte (4) og sønnen Aidan (2) sammen.

- Marc og jeg har elsket å se hvor fantastisk storesøster Charlotte er, og nå gleder vi oss til å se Aidan som storebror. Vi kan nesten ikke vente med å møte familiens nyeste tilskudd senere denne sommeren, avslører den tidligere presidentdattera på Twitter.

Etter å ha ønsket dattera Charlotte velkommen til verden i 2015, åpnet den vordende trebarnsmoren opp om hvordan livet hadde forandret seg etter at hun hadde blitt mor for første gang.

- Jeg visste ikke at jeg kunne bry meg om noe så mye så intenst før jeg ble mamma. På en eller annen måte elsker jeg mannen min høyere også nå, og foreldrene mine. Jeg føler til og med enda sterkere for jobben min. Spesielt når det kommer til kvinner og jenter, siden jeg selv har fått en datter, delte hun med People i 2015.

- Og jeg tror at kjærligheten min for Charlotte har åpnet mer plass i hjertet og hjernen min enn jeg i det hele tatt visste at jeg hadde, la 38-åringen til.

BLIR TREBARNSFORELDRE: Chelsea Clinton og ektemannen venter sitt tredje barn. Her avbildet med Bill og Hillary Clinton etter at deres andre barn, sønnen Aidan, ble født. Foto: NTB Scanpix
BLIR TREBARNSFORELDRE: Chelsea Clinton og ektemannen venter sitt tredje barn. Her avbildet med Bill og Hillary Clinton etter at deres andre barn, sønnen Aidan, ble født. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trives som besteforeldre

Chelsea Clinton er datter av tidligere president Bill Clinton (72) og Hillary Rodham Clinton (71). Da den politiske duoen ble besteforeldre for første gang i 2015, tydet mye på at de var svært fornøyde med sin nye tilværelse.

- Jeg vil være barnevakt så ofte jeg kan, påpekte den nybakte bestemoren overfor People den gang - og avslørte at hun allerede hadde begynt forberedelsene til bestemortilværelsen.

I 2012 fortalte 38-åringen i et intervju med Vogue at moren, som den gang var utenriksminister, hintet om at hun måtte begynne å få barn snart.

- Hun sier alltid at det å få barn var det største som har skjedd henne (..) Da jeg vokste opp visste jeg alltid at jeg var det viktigste i mine foreldres liv og jeg ønsker at våre barn skal føle det på samme måte, uttalte Chelsea Clinton den gang.