Gal Gadot fra «Wonder Woman»:

Venter sitt tredje barn

«Nå skjer det igjen», skriver superstjerna.

FAMILIEUTVIDELSE: Gal Gadot og ektemannen venter sitt tredje barn sammen. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / REX / NTB
FAMILIEUTVIDELSE: Gal Gadot og ektemannen venter sitt tredje barn sammen. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld kunne den israelske skuespilleren og modellen Gal Gadot (35), kjent fra blant annet «Wonder Woman», avsløre at hun venter sitt tredje barn med ektemannen Yaron Varsano.

Paret giftet seg i 2008, og siden har barna kommet med jevne mellomrom. I 2011 ble de foreldre for første gang da dattera Alma (9) kom til verden, og seks år seinere kom parets andre datter, Maya (3).

Trebarnsmor

Babynyheten avslører hun overfor sine over 50,2 millioner følgere på Instagram, hvor gratulasjonene naturligvis har strømmet inn siden.

På bildet poserer modellen sammen med sine to døtre, og ektemannen som holder henne på magen.

«Nå skjer det igjen», skriver hun.

Tidligere har den 35 år gamle stjerna åpnet seg om hvordan det var å bli mor.

- Det er en klisjé, men jeg følte meg som Wonder Woman da jeg fødte. Når du føder så føler du deg som en gud. Som «herregud, jeg lagde dette». Det beste er å få bli mamma og gi noen liv, sa hun i 2017 ifølge australske News.

Suksess

Gadot debuterte som Diana Prince/Wonder Woman i superheltfilmen «Batman v. Superman» i 2016, og har seinere fått enorm oppmerksomhet som hovedrolleinnehaver i «Wonder Woman».

WOW: Det er ikke bare her til lands at programmet «Første Date» har gjort det stort. Også i Storbritannia er datingserien veldig populær, og for paret Aaron og Ibiba har serien ført til store ting. Video: Rød Løper Vis mer

35-åringen er også kjent for sin rolle som Gisele Yashar i «The Fast and the Furious»-filmene, og har vært å se i komedien «Keeping Up With the Jones».

Gal Gadot har også jobbet som modell i en årrekke, og i 2013 ble hennes årlige modellønn beregnet til nesten 200 millioner kroner.

Modelleventyret fikk en solid dytt da Gadot, som relativt ukjent 18-åring i 2004, representerte hjemlandet i den internasjonale missekonkurransen Miss Universe.

Under konkurranseoppholdet i Ecuador stiftet modellspiren bekjentskap med vår egen Kathrine Sørland, som var på plass i det søramerikanske landet for å kjempe om norsk misseseier.

Overfor Dagbladet har Sørland, som den gang var 24 år, tidligere fortalt at hun og Gadot delte rom sammen. Og det tok ikke lange tida før konkurrentene hang sammen som erteris.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi var veldig like, vi fjolla og spøkte til langt på natt – lo masse og hadde veldig lik humor. Vi hang egentlig sammen hele tida, dag og natt. Gal var allerede på rommet da jeg ankom stedet, husker jeg. Hun satt i vinduskarmen og ga meg en veldig varm velkomst, fortalte Sørland, som beskrev den israelske jenta som både «utadvendt» og «morsom».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer