Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal:

- Venter til han er byttet ut

Friidrettsutøveren utelukker ikke en framtidig deltakelse.

KJÆRESTER: Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal har vært et par siden 2020. Foto: Tor Lindeth / Se og Hør
KJÆRESTER: Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal har vært et par siden 2020. Foto: Tor Lindeth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Friidrettsstjerna Amalie Iuel (28) og tidligere toppalpinist Aksel Lund Svindal (39) har raskt rukket å bli et av Norges hotteste superpar, etter at de bekreftet at de hadde funnet lykken med hverandre i 2020.

Turtelduene har ved flere anledninger vist seg sammen på den røde løperen, og de var begge selvskrevne gjester på premierefesten til neste sesong av NRK programmet «Mesternes mester».

VANT: Aksel Lund Svindal vant «Mesternes Mester», og vi snakket med han rett etter finalen. Vis mer

Etter at Svindal la skistøvlene på hylla i 2019, har han blant annet ledet NRK-programmet, hvor tidligere og nåværende idrettsstjerner skal konkurrere mot hverandre i ulike oppgaver - et program han selv gikk seirende ut av i 2021.

Neste sesong skal også ledes av den tidligere toppalpinisten, og det er ikke utenkelig at mange håper på at kjæresten Iuel også blir å se i «Mesternes mester».

Iuel, som fortsatt er en aktiv friidrettsutøver, sier til Nettavisen at hun ikke utelukker en framtidig deltakelse i programmet, men ikke før kjæresten fratrer sin rolle som programleder.

- Jeg tror nok jeg måtte vente med å takke ja til han blir byttet ut. Jeg hadde sikkert prøvd å overtale ham til å gi meg alle konkurransene på forhånd og sånt, for så konkurransemenneske er jeg, ler hun.

Svindal å sin side, forteller til Nettavisen at også han ville hatt problemer med at samboeren var deltaker i det folkekjære programmet, men av litt andre årsaker.

ENDRINGER: Aksel Lund Svindal forstår at det blir sponsorbråk rundt Johannes Høsflot Klæbo, og mener det trengs regelendringer. Video: Særsland / Ljosland. Vis mer

- Hun er fortsatt aktiv, så vi slipper å ha den samtalen foreløpig. Jeg hadde bare måttet klare å forholde meg nøytral i intervjusammenheng - det hadde nok vært vanskelig nok i seg selv. Det kunne gått, men det ville vært en utfordring.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer