Andreas Mikkelsen:

- Ventet på dette kjempelenge

Letter på sløret om tilværelsen som nybakt pappa.

NYBAKT FAR: For en måned siden ble Andreas Mikkelsen og Camilla Abry foreldre til sønnen Max. Foto: Privat
NYBAKT FAR: For en måned siden ble Andreas Mikkelsen og Camilla Abry foreldre til sønnen Max. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I oktober kunne rallystjerna Andreas Mikkelsen (33) og designer Camilla Abry (40) dele gladnyheten om at de hadde blitt foreldre til en liten gutt.

«Si hei til Max! Hjertene våre er fylt med kjærlighet», skrev de den gang i et innlegg på Instagram som viste et bilde av sønnen.

Nå har paret vært foreldre i en måned, og i podkasten «Råning med Tone» røper Mikkelsen detaljer om den nye tilværelsen.

- Ut og gi gass

Til programleder Tone Damli (34) legger ikke Mikkelsen skjul på at han trives som pappa.

- Det er helt utrolig. Det er kjempefint. Litt mindre søvn, det må man regne med. Nå føler jeg vi har vært heldige, han lager ikke mye lyd. Jeg sover en del bedre enn Camilla, for det er ikke så mye jeg får gjort på nettene. Jeg får ikke dratt fram puppen min, deler 33-åringen i podkasten.

GRAVID: Vi møtte Karianne Vilde på LYKO sin halloweenfest og tok en prat om baby og bryllup. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Mikkelsen innrømmer at å få barn er noe han har drømt om en god stund:

- Når du har truffet den rette og alt stemmer - jeg ventet på dette øyeblikket kjempelenge, så det er en kjempeglede. Det er akkurat sånn jeg hadde forestilt meg at det skulle være, sier den nybakte pappaen.

Dagbladet har hittil ikke lyktes med å få en kommentar fra Mikkelsen.

Streng og leken

33-åringen forteller at han og Abry er ulike når det kommer til hva slags foreldre de er. Mikkelsen beskriver kjæresten som en «hønemor», mens han på sin side er mer den strenge, men lekne typen.

Til tross for at familien mener han kommer til å utvikles til en hønepappa, mener rallystjernen at sønnen tidlig vil bli ikledd både alpinhjelm og gokarthjelm.

Mikkelsen mener nemlig mange foreldre tenker at det er veldig mye som er farlig. Selv vil han i stedet «gi gass» og heller guide sønnen så godt som mulig.

BABYNAVN: I juni fikk Martin Danielle og kjæresten sønn nummer to. Når avslører han navnet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea Vis mer

- Man skal være så forsiktig med farlig-ordet, det er så mange som bruker det hele tida, i alle mulig slags sammenhenger. Så barn går jo ut med høye skuldrer, mener Mikkelsen.

- En fantastisk pappa

Abry har to barn fra et tidligere forhold. Da paret avslørte at de ventet sitt første barn sammen, kunne hun melde om en rimelig dårlig form, men at hun fikk god støtte av kjæresten.

- Heldigvis har jeg en vanvittig omsorgsfull kjæreste i Andreas, som har tatt seg av alt fra matlaging til massasje de siste månedene. Andreas kommer til å bli en helt fantastisk pappa, og vi gleder oss ekstremt til å starte på neste kapittel sammen, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer