TRUER SVENSKEKONGEN:  Tidligere sexklubbeier Mille Markovic påstår han har bilder av kong Carl Gustaf på strippeklubb. Nå truer han med å offentliggjøre dem.  Foto: Roger Vikström/Scanpix
TRUER SVENSKEKONGEN: Tidligere sexklubbeier Mille Markovic påstår han har bilder av kong Carl Gustaf på strippeklubb. Nå truer han med å offentliggjøre dem. Foto: Roger Vikström/ScanpixVis mer

- Verden kommer til å få se bevisene

Tidligere sexklubbeier Mille Markovic truer med å offentliggjøre kompromitterende bilder av svenskekongen.

(Dagbladet): I går benektet kong Carl Gustaf alle anklager om kontakt med kriminelle og besøk på strippebarer. Det har utløst sterke reaksjoner i Sverige.

Truer med bilder Nå truer tidligere klubbeier Mille Markovic med å offentliggjøre de omtalte bildene som skal være gjemt i utlandet, skriver Expressen.

- Verden kommer til å få se bevisene, sier han til avisa.

I det timelange intervjuet med det svenske nyhetsbyrået TT i går, ble monarken spurt om de påståtte besøkene på sexklubber. Men kong Carl Gustaf blånektet for å ha oppsøkt slike klubber i Atlanta, Bratislava og Stockholm.

- Dessverre altså, det er vel mange mennesker som besøker disse klubbene, og som ikke har mulighet til å holde rede på hvem som er der og ikke er der, uttalte kungen.

Peker ut kungen I skandaleboka «Den motvillige monarken» oppgir flere kilder at de har sett svenskekongen besøke strippeklubben «Gold Club» under OL i Atlanta.

Stripperen Jacklyn Bush, som ikke var på jobb da Carl Gustav skal ha besøkt klubben, sa til Expressen i natt at hun er sikker på at kongen besøkte klubben.

- Alle var veldig sikre på det, og det er ikke noe rart med det. Alle kjendiser man kan tenke seg var der, sier stripperen.

Kongen selv avviser dette.

- Jeg har hørt snakk om det og det stemmer nok ikke helt. Nei, ikke under OL. Nei, det stemmer ikke.

Nakne kvinner Carl Gustaf benekter også at Mille Markovic kan ha bilder av ham ved siden av to nakne kvinner.

- Nei, det kan faktisk ikke finnes. Og det er vanskelig å kommentere noe som man ikke har sett og som ingen andre har sett heller, uttalte kongen til TT.

Markovic er ikke forundret over kongens uttalelser.

- Det hadde man ventet seg, men det er rart at han har ventet så lenge som dette med å nekte, sier Mille Markovic til Expressen.

- En dag kommer bevisene. Den dagen begynner å nærme seg. Vi prater ikke om år, men om måneder og dager. Jeg ser fram til den dagen, sier den tidligere klubbeieren.

Markovic forteller Expressen at han gjemmer bevismaterialet utenlands og at han skal vise bilder og filmer i forbindelse med at boka om ham selv blir ferdigstilt.

- Da kommer hele verden til å få se bevisene, sier Markovic.

I HARDT VÆR: Kong Carl Gustaf og hans Silvia har hatt roligere tider som kongepar. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
I HARDT VÆR: Kong Carl Gustaf og hans Silvia har hatt roligere tider som kongepar. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET. Vis mer