- Verden kommer til å få se bevisene

Tidligere sexklubbeier Mille Markovic truer med å offentliggjøre kompromitterende bilder av svenskekongen.

TRUER SVENSKEKONGEN:  Tidligere sexklubbeier Mille Markovic påstår han har bilder av kong Carl Gustaf på strippeklubb. Nå truer han med å offentliggjøre dem.  Foto: Roger Vikström/Scanpix
TRUER SVENSKEKONGEN: Tidligere sexklubbeier Mille Markovic påstår han har bilder av kong Carl Gustaf på strippeklubb. Nå truer han med å offentliggjøre dem. Foto: Roger Vikström/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går benektet kong Carl Gustaf alle anklager om kontakt med kriminelle og besøk på strippebarer. Det har utløst sterke reaksjoner i Sverige.

Truer med bilder Nå truer tidligere klubbeier Mille Markovic med å offentliggjøre de omtalte bildene som skal være gjemt i utlandet, skriver Expressen.

- Verden kommer til å få se bevisene, sier han til avisa.

I det timelange intervjuet med det svenske nyhetsbyrået TT i går, ble monarken spurt om de påståtte besøkene på sexklubber. Men kong Carl Gustaf blånektet for å ha oppsøkt slike klubber i Atlanta, Bratislava og Stockholm.

- Dessverre altså, det er vel mange mennesker som besøker disse klubbene, og som ikke har mulighet til å holde rede på hvem som er der og ikke er der, uttalte kungen.

Peker ut kungen I skandaleboka «Den motvillige monarken» oppgir flere kilder at de har sett svenskekongen besøke strippeklubben «Gold Club» under OL i Atlanta.

Stripperen Jacklyn Bush, som ikke var på jobb da Carl Gustav skal ha besøkt klubben, sa til Expressen i natt at hun er sikker på at kongen besøkte klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer