Dagny Carlsson:

Verdens eldste influenser: - Jeg kunne dødd

Startet egen blogg som 100-åring.

ELDST I VERDEN: Svenske Dagny Carlsson (107) er verdens eldste influenser. På bloggen sin oppdaterer hun daglig leserne sine om hva som opptar henne. Foto: NTB Scanpix
ELDST I VERDEN: Svenske Dagny Carlsson (107) er verdens eldste influenser. På bloggen sin oppdaterer hun daglig leserne sine om hva som opptar henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At blogg er blitt en svært populært plattform de siste åra, er ikke til å stikke under en stol. Både i inn- og utland finnes det utallige unge voksne som lever av de daglige blogginnleggene sine, og Sverige er intet unntak.

Det som derimot skiller Sverige fra resten av verden, er at en av deres mest populære bloggere er 107 år gammel - og er dermed verdens eldste influenser.

107 år gamle Dagny Carlsson er nemlig blitt en stor stjerne i hjemlandet de siste åra, og har flere tusen lesere på bloggen «Blogga med mig», der hun kaller seg Bojan, hver eneste dag.

Daglig legger hun ut innlegg, der hun opplyser leserne sine om hva hun har gjort siden sist, og hva som opptar henne i hverdagen.

«Jeg er en tøff dame, som liker det meste. Det kan være en opera, men det duger også med en vanlig samtale om både morsomme og vanskelige ting. Det morsomme liker jeg best», er måten hun beskriver seg selv på bloggen sin.

Ble påkjørt

Til tross for at 107-åringen har levd et lengre liv enn de fleste, er hun imidlertid fortsatt ikke klar for å forlate det gode liv som blogger. I januar i år var hun nemlig med i en bilulykke, der hun ble påkjørt mens hun spaserte på fortauet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer