Påsken 2023:

- Verdens heldigste

Kjendisene, som alle andre, feirer påsken på ulikt vis.

PÅSKE: Tonje Frigstad og Birk Ruud feirer sin første påske sammen som kjærester. Foto: Skjermdump/Instagram
PÅSKE: Tonje Frigstad og Birk Ruud feirer sin første påske sammen som kjærester. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Meldinger om stillestående trafikk, priskrig og snøvarsel kan bare bety én ting: Påsken er her.

Selv om mange tenker på hytta, skiturer og appelsinbåter i solveggen, er det mange som velger å tilbringe påsken hjemme i godstolen.

Noen setter seg også på første fly ut av landet, på jakt etter varmere strøk. Kjendisene gjør alt dette, og deler selvsagt flotte bilder på Instagram.

Dagbladet har samlet et knippe av dem, som du kan se nedenfor.

Jannecke Weeden (46) er blant kjendisene som tilbringer påskeferien i varmere strøk. Til en bildekarusell av sol og blått hav forteller hun at hun befinner seg i Palma på Mallorca.

Cathrine Montero Moen (32) på sin side, feirer på fjellet på tradisjonelt vis: Med ski og pølsegrilling med forloveden Gaute Grøtta Grav (43).

Tidligere i år kunne TV-profil Tonje Frigstad (23) og frikjører Birk Ruud (23) dele gladnyheten om at de hadde blitt kjærester.

- Ja, jeg og Tonje er kjærester nå, finally, sa Ruud til Dagbladet i januar.

- Vi har jo ikke datet så lenge, og det hadde vært lettere å si at vi bare er kjærester, i stedet for venner. Og nå kan vi endelig gjøre det.

Nå ser det ut til at paret nyter påskeferien sammen - både i skogen og på fjellet.


«Langt inni skogen, dårlig dekning, ikke tilgang på strøm, god mat, stearinlys, stjerneklart, favorittpersonen. Kort oppsummert så føler jeg meg som verdens heldigste», skriver Frigstad på Instagram.

I sosiale medier har TV-profilen delt flere innlegg sammen med kjæresten.

«Det påskes», skrev hun under sin seineste oppdatering.

Programleder Kathrine Sørland (43) har tatt ferien til München i Tyskland, hvor hun tilsynelatende nyter ferien med familien.

I en bildekarusell deler Sørland bilder av god mat, flotte bygg og shopping.

«Påsken så langt: En klokkeklar 10-er!», skriver «God morgen Norge»-programleder Vår Staude (56) til en bildekarusell fra en skitur på Skeikampen.

Staude er derimot ikke den eneste som har funnet fram skiene. Det samme har Elisabeth «Bettan» Andreassen (65), som tilbringer påskeferien på Trysil.

«Deilig start på påsken!», skriver sangeren til en bildekarusell.

Tone Damli (34) drar rett fra badeferie i Miami til hjemstedet Sogndal.

«Fra Miami til Sogndal og påskefjellet. Det kaller jeg å få i pose og sekk», skriver hun til et selfie.

Influenser Fetisha Williams (29) har byttet ut påskeegget med østers og godt selskap av influenservenninnen Caroline Nitter (24) i Hemsedal. Det deler hun i en bildekarusell.

Vi har snakket med kjendisene om hva som er deres største uvaner. Reporter: Selene Lie. Video: Nora Skavhaug / Rød Løper Vis mer

TV-profil Erlend Elias Bragstad (40) tilbringer påsken slik han liker best:

«Ingen påske er bedre enn Kautokeino og Sami Easter Festival!», skriver Bragstad til et bilde av seg selv iført pelsjakke, pelslue og solbriller på snøscooteren.

«Dagen brukes på scootertur på vidda», skriver TV-profilen videre.

Influenser Nora Haukland (24) har også tatt turen til Kautokeino. Hun deler flere bilder og videoer fra turen på Instagram historie. På et av bildene dukker kjæresten Marius Borg Høiby (25) opp.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Tidligere Farmen-deltaker Karianne Vilde Wølner (28) tilbringer påsken sammen med blant annet forloveden Kristian Spetalen (27) og deres datter Olivia.

Wølner har delt flere bilder fra påskefjellet.

Vita Mashadi (30) tar livet med ro i påsken, og på Instagram deler hun et bilde av hennes nye hobby.

«Min type påske. Hjemme på sofaen, ingen planer, lært meg å strikke, og lader batteriene. Glad påsk venner!», skriver Mashadi.

Mashadi har imidlertid ikke bare kost seg inne i påsken. Tidligere denne uka delte hun nemlig bilder fra slalåmbakken. På bildene er også hennes tvilling Wanda Mashadi (30) og en venn av duoen.

Truls Svendsen (50) tilbringer påsken sammen med kjæresten Charlotte Smith (34). Sistnevnte har delt flere bilder og videoer fra påskekosen på Instagram.

«Påskebildet jeg tok av han vs. påskebildet han tok av meg», skriver hun under innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer