«Verdens mest sexy mann» vil være Lance Armstrong

Nå kommer filmen om dopingskandalen.

PÅ GOLDEN GLOBE: Bradley Cooper var både nominert og delte ut pris på årets Golden Globe i Beverly Hills. Nå sikter skuespilleren seg inn mot en ny hovedrolle, i filmen om Lance Armstrong. Foto: Jason Merritt / Getty Images / AFP / NTB SCANPIX
PÅ GOLDEN GLOBE: Bradley Cooper var både nominert og delte ut pris på årets Golden Globe i Beverly Hills. Nå sikter skuespilleren seg inn mot en ny hovedrolle, i filmen om Lance Armstrong. Foto: Jason Merritt / Getty Images / AFP / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet): Boka er ikke utgitt ennå, men historien og tittelen skal være lett gjenkjennelig for de aller fleste: «Cycle Of Lies: The Fall Of Armstrong».

New York Times-reporter Juliet Macur skriver boka om den sjudoble Tour de France-vinneren som til slutt tilsto på TV hos Oprah Winfrey natt til fredag og lørdag.

Filmkontrakten er allerede inngått med Paramount Pictures og produksjonsselskapet Bad Robot. Men noe av det aller viktigste gjenstår: Hvem skal spille Lance Armstrong?

Fascinerende Bradley Cooper (38) tar gjerne jobben. Hangover 1 og 2-stjernen sier i et intervju med BBC at han har drømt om rollen i flere år.

For tida er han aktuell og Oscar-nominert for filmen «Silver Linings Playbook».

- Det ville interessert meg. Jeg synes Armstrong er fascinerende. For en fascinerende rollefigur, sier Cooper til BBC.

Cooper ble kåret til «verdens mest sexy mann» i 2011 og er en av Lance-favorittene sammen med store navn som Matt Damon, Jake Gyllenhaal, Michael Fassbender og Christian Bale.

Cooper har fått med seg at det har vært snakk om en Armstrong-film også tidligere, i forbindels med utgivelsen av syklistens egen bok «It's Not About The Bike» fra 2001.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer