Jeff og MacKenzie Bezos:

Verdens rikeste: Slik er det «ukjente» ekteparets hemmelige luksusliv

- Jeg har på en måte vunnet i Lotto.

ENORM FORMUE: Jeff og MacKenzie Bezos er i kroner og øre regnet som verdens rikeste ektepar. Slik er deres tilværelse bak kulissene. Foto: NTB Scanpix
ENORM FORMUE: Jeff og MacKenzie Bezos er i kroner og øre regnet som verdens rikeste ektepar. Slik er deres tilværelse bak kulissene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Bill Gates. Mark Zuckerberg. Michael Bloomberg.

Samtlige har både verdensberømte navn og svimlende formuer til felles. Umiddelbart ville man kanskje ikke assosiert navnene Jeff og MacKenzie Bezos med de rikeste på kloden.

Det er før man nevner Amazon.com.

Tidligere denne måneden satte nemlig Jeff Bezos ovennevnte milliardærer i skyggen, da han offisielt ble verdens rikeste mann - i alle fall hvis man regner i kroner og øre. Ifølge Forbes er Amazon-sjefens formue på kolossale 112 milliarder dollar, noe som tilsvarer cirka 865 milliarder norske kroner.

Dermed troner han alene i verdenstoppen over personer som er god for mer enn hundre milliarder dollar. Til sammenlikning har nummer to på lista, forretningsmagnat og Microsoft-gründer Bill Gates (62), en formue på 90 milliarder dollar.

- Ektemann jeg elsker

Og når det regner på presten, drypper det som kjent på klokkeren. Selv om Jeff Bezos (54) tilsynelatende får sole seg i glansen av suksessen, har han hatt en viktig støttespiller i kona MacKenzie (47).

Sistnevnte, som jobber som forfatter, har nemlig stått ved ektemannens side helt siden han begynte å legge byggeklossene for sitt milliardimperium.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer