Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Verdens vakreste» avslører: - Jenta på bildene er ikke meg

Candice Swanepoel.

TO PERSONER: Candice Swanepoel forteller til herrebladet Maxim at hun er to vidt forskjellige personer. En som poserer for bilder på jobb, og en på det private planet. Foto: Stella Pictures
TO PERSONER: Candice Swanepoel forteller til herrebladet Maxim at hun er to vidt forskjellige personer. En som poserer for bilder på jobb, og en på det private planet. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Herrebladet Maxims lesere kåret i fjor sørafrikanske Candice Swanepoel til «verdens vakreste kvinne», og i den anledning har de nå publisert et intervju med den 26 år gamle modellen.

Her avslører hun at hun personen man kan se på bildene, er en ganske annen enn den hun er på privaten.

- Jeg ser på meg selv i tredjeperson. Jenta på bildene er ikke meg. Det er ei jente jeg har skapt for å fungere i rampelyset. Jeg har måttet overvinne mye sjenanse for å kunne fungere i denne jobben, sier hun til magasinet ifølge danske Ekstrabladet.

- Noen ganger føler jeg meg «skyldig». Det er fortsatt en 15 år gammel jente i meg. En som ikke engang har førerkort.

- Ikke sexy hjemme Da det i sommer ble klart at hun vant kåringen, fortalte også Swanepoel at hun ikke alltid føler seg like sexy.

- Det er jobben min å være en sexy kvinne, men det er ikke hele livet mitt. Jeg er ikke sexy hjemme - når jeg plukker opp avføringen til hundene mine føler jeg meg ikke spesielt sexy.

På andreplass i kåringen kom Scarlett Johansson. Katy Perry kom på tredje, mens den russiske modellen Irina Shayk, Cristiano Ronaldos ekskjæreste, endte på fjerdeplass.

Diamant-BH Sørafrikaneren har også vært en del av de kjente, og ikke minst omstridte, Victoria's Secret-englene siden 2010, og i 2013 fikk hun æren av å bære den berømte diamant-BH-en til en verdi av 60 millioner kroner.

- Jeg har aldri hatt på meg noe så dyrt, og vi måtte ha på oss hansker da vi tok den på. BH-en kommer med to livvakter og vi må behandle den med forsiktighet, forteller Swanepoel til bladet People.

I fjor kom modellen på 64. plass i Maxims kåring, men har altså nå sust forbi de andre. Den plutselige populariteten kan skylles hennes popularitet på Instagram, hvor hun har over tre millioner følgere

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling