Thylane Blondeau:

«Verdens vakreste» avslører hasteoperasjon

Deler ærlige bilder fra sykehuset.

OPERERT: Den franske modellen Thylane Blondeau røper på sosiale medier at hun nylig gjennomgikk en operasjon. Foto: James Gourley / REX / NTB
OPERERT: Den franske modellen Thylane Blondeau røper på sosiale medier at hun nylig gjennomgikk en operasjon. Foto: James Gourley / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 ble franske Thylane Blondeau (20) verdenskjent da hun som barn ble kåret til «verdens vakreste jente». Samtidig skapte hun hysteri i mediene da hun seinere prydet forsiden til franske Vogue.

I dag omtales 20-åringen fremdeles som usedvanlig vakker, og hun har hatt en fremadstormende karriere som modell - og således vært langt mer aktuell i rampelyset.

På Instagram har hun 4,6 millioner følgere, som får ta del i modellens spennende hverdag. Denne uka delte imidlertid 20-åringen et innlegg som skiller seg fra normalen.

STUMPEN BAR: Influenser og glamourmodell Demi Rose er kjent for å legge ut lettkledde bilder. I en video postet fra ferien, overlater hun veldig lite til fantasien. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Eksploderte

Der kommer det fram at hun har vært gjennom en lang kamp med egen helse.

«Jeg var ikke sikker på om jeg ville dele det, men her kommer det», innleder hun, og fortsetter:

«For ett år siden hadde jeg en hasteoperasjon for cyster på eggstokkene, som hadde eksplodert i magen. Tre måneder etter fikk jeg magesmerter igjen, men alle trodde det var på grunn av operasjonen».

Hun forklarer at hun det siste året har møtt tre gynekologer og besøkt fire røntgensentre i Paris. Hver gang har hun fått beskjed om at det «bare sitter i hodet».

Det stemte imidlertid ikke.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Hasteoperert

Forrige uke ble 20-åringen lagt inn på sykehus igjen - denne gang for en hasteoperasjon.

«For fire dager siden måtte jeg legges inn igjen, fordi magen min gjorde så vondt at jeg ikke klarte å holde ut lenger».

Da kom det fram at hun hadde en cyste på 5,6 centimeter som presset på eggstokken.

ÆRLIG: Den 20 år gamle modellen deler et svært ærlig innlegg på Instagram, der hun skriver at hun måtte hasteopereres på grunn av en cyste. Foto: Skjermdump Instagram
ÆRLIG: Den 20 år gamle modellen deler et svært ærlig innlegg på Instagram, der hun skriver at hun måtte hasteopereres på grunn av en cyste. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Legen ringte meg og ba meg dra rett til sykehuset for en hasteoperasjon. I dag føler jeg meg bedre, jeg er endelig fri. Jeg trodde virkelig jeg var gæren som klagde på magesmerter så lenge. Glad for at jeg aldri ga opp», skriver hun videre.

Ifølge Lommelegen er cyster vanlig å finne på eggstokkene hos kvinner i fertil alder. Hos noen kvinner kan det utvikle seg et stort antall cyster som forstyrrer hormonproduksjon og menstruasjon. Hvis man får smerter i mage og underliv, samt feber og menstruasjonsforstyrrelser, bør man oppsøke lege.

Avslutningsvis i innlegget skriver modellen at hun vil takke alle for støtte og hjelp - spesielt mora, kjæresten og legene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer