Märtha og Durek:

Verdensstjerner opptrer

Bryllupsplanene har fått mye oppmerksomhet.

FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og forloveden Durek Verrett. Foto: Lise Åserud / NTB
FORLOVET: Prinsesse Märtha Louise og forloveden Durek Verrett. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

31. august neste år gifter prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett (48) seg i Geiranger.

«Vi er utrolig glade for å kunne feire kjærligheten vår i Geirangers vakre omgivelser. Det betyr mye for oss å samle våre nærmeste på et sted som er så rikt på historie og spektakulær natur. Geiranger er det perfekte sted for å omfavne vår kjærlighet», sa paret i en uttalelse.

Bryllupsplanene har fått enorm oppmerksomhet. Nå melder Se og Hør at verdenskjente The Black Eyed Peas skal opptre.

Bandet består av rapperne will.i.am (48), apl.de.ap (49) og Taboo (48). Artisten Fergie (48) var medlem av bandet fram til 2018.

Prinsesse Märtha Louise forteller om livvakt-drama på «Jaget», men vil ikke svare om bryllupet. Kine Falch, som er ansatt i Dagbladet og Se og Hørs «Rød Løper», medvirker i TV-programmet «Jaget». Falch er ikke delaktig i redaksjonelle vurderinger rundt serien. Redaksjonen tar selvstendige redaksjonelle vurderinger. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

«Märtha og Durek møtte bandet da de opptrådte under Palmesusfestivalen I Kristiansand i sommer, og det er sannsynlig at det var der de rettet en forespørsel om de kunne opptre», skriver Se og Hør.

Paret skal gifte seg på Hotell Union, som drives av ekteparet Sindre og Mona Mjelva.

- Vi synes det er veldig hyggelig og en stor ære at de har valgt Geiranger og Hotell Union, sa førstnevnte til NTB tidligere i år.

Hotellet har vært i familiens eie i fire generasjoner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer