Carina Dahl:

- Verste opplevelsen i mitt liv

Snakker ut om den vanskelige tida.

SORG: Carina Dahl mistet en av sine nærmeste. Foto: Kristin Svorte
SORG: Carina Dahl mistet en av sine nærmeste. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert

Til våren er det igjen tid for TV 2s suksesserie «Kompani Lauritzen». Obersten og kapteinen ønsker nok et knippe kjendiser velkommen til Åndalsnes og Setnesmoen leir. Artisten Carina Dahl (37) er aktuell som kompanirekrutt.

Når vi snart går inn i 2023 legger Dahl et tøft år bak seg. I 2022 mistet hun en av sine beste venner, Tuva Willassen. Hun ble bare 28 år gammel.

Nå røper artisten at deltakelsen i «Kompani Lauritzen» var ekstra sårt. Årsaken er at Åndalsnes vekket flere minner fra en venninnetur med Willassen, skriver Nettavisen.

Vondt

Willassen mistet livet på en ferietur i Tyrkia. Hun ble funnet død i vannkanten på en strand, og familie og venner ble etterlatt i enorm sorg. Dahl erkjenner at det å få beskjeden var vondt.

- Det var den verste opplevelsen i mitt liv. Herregud, for en dag, sier hun.

37-åringen forteller at hun akkurat hadde startet turneen sin da venninnen gikk bort. Hun satt på bussen og var nettopp ferdig med å holde konsert.

Åtte måneder har gått siden tragedien inntraff, men innspillingen av «Kompani Lauritzen» skulle vise seg å vekke minner fra venninneturen to år tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer