Dakota Johnson:

- Verste tida i livet mitt

Deler detaljer fra innspillingen av suksesserien.

OVERRASKET: Skuespiller Dakota Johnson fikk en liten rolle i den aller siste episoden av «The Office». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/
OVERRASKET: Skuespiller Dakota Johnson fikk en liten rolle i den aller siste episoden av «The Office». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/ Vis mer
Publisert

Skuespiller Dakota Johnson (34) har spilt i en rekke filmer de siste åra, men er kanskje best kjent for rollen sin som Anastasia Steele i «Fifty Shades of Grey»-trilogien.

To år før hun for alvor slo igjennom i den mye omtalte filmen, hadde hun en rolle i den aller siste episoden av situasjonskomedien «The Office».

Under TV-showet « Late Night With Seth Meyers» letter hun nå på sløret om den nokså ukjente rollen i den populære serien.

FØRSTE SMAKEBIT: Den har ikke premiere før 14. februar, men 25. juli slapp Universal Pictures de første levende bildene fra filmen «Fifty Shades of Grey» som bygger på E.L. James' erotiske bokunivers. Vis mer

- Det var ærlig talt den verst tida i livet mitt, sierJohnson spøkefullt i showet, gjengitt av CNN.

«The Office» gikk på TV fra 2005 til 2013, og hadde hele 14 sesonger.

34-åringen forklarer at hun takket ja til å være med i finaleepisoden fordi hun elsket serien, og tenkte at hun bare skulle være til stede på innspillingen i en halv dag.

STOR SUKSESS: Rollebesetningen til «The Office». Foto: AP Photo/Gus Ruelas/NTB
STOR SUKSESS: Rollebesetningen til «The Office». Foto: AP Photo/Gus Ruelas/NTB Vis mer

- Jeg var der i to uker, og jeg er knapt med i den jævla serien.

Ifølge Deadline hadde skuespilleren kun to replikker i episoden, men var synlig i bakgrunnen i flere scener.

SYKMELDT: Kjendismanager David Eriksen åpner om en tøff periode i sesongenavslutningen av «Alle elsker David». Video: TV2 / Rød Løper Vis mer

I tillegg til lange dager på innspilling, måtte hun også forholde seg til «rar stemning» på settet. De faste skuespillerne skulle nemlig si farvel til hverandre etter nesten ti år som kolleger.

- De var triste. Men det var også en merkelig dynamikk der, som skal ha pågått de siste ti åra. Noen folk snakket ikke til hverandre, også kommer jeg inn og var så spent for å være der - men ingen ville snakke med meg eller brydde seg om at jeg var der. Jeg var i bakgrunnen i alle scenene og fakset ting.