Deborah James:

- Vet ikke hvor lenge jeg har igjen

Tar et siste farvel med følgerne.

KREFTSYK: Podkaststjerna Deborah James forteller i et nytt innlegg på Instagram at hun ikke vet hvor lenge hun kommer til å leve. Foto: Instagram
KREFTSYK: Podkaststjerna Deborah James forteller i et nytt innlegg på Instagram at hun ikke vet hvor lenge hun kommer til å leve. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Podkaster Deborah James (40) har de seineste åra blitt en kjent skikkelse i Storbritannia, etter at hun tok over BBC-podkasten «You, Me and the Big C».

Podkasten handler om livet med, behandling av og andre temaer relatert til kreft, og ble tidligere ledet av blant andre Rachel Bland. Hun døde i 2018, etter at hun hadde blitt diagnostisert med brystkreft med spredning til lymfeknutene.

Bare dager før Bland gikk bort, toppet podkasten listene i Storbritannia, ifølge Birmingham Mail.

Nå har også den nåværende programlederen blitt overført til hospice, uten å vite hvor lenge hun har igjen å leve, ifølge Sky News.

«Vi har prøvd alt»

Det var i 2016 at James ble diagnostisert med tarmkreft. Siden den gang har hun delt ærlige oppdateringer om sykdommen med sine - i skrivende stund - 518 000 Instagram-følgere.

14.desember i fjor markerte fem år siden hun fikk diagnosen. Den gang skrev hun: «Jeg er helt klar over at jeg ikke burde vært i live til å skrive dette», på Instagram.

Mandag denne uka delte hun imidlertid en ny oppdatering, hvor hun tar et siste farvel med følgerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer