Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Julianne Nygård:

- Vet ikke om jeg kommer tilbake

«Pilotfrue» tar bloggpause.

PAUSE: «Pilotfrue» tar en pause fra bloggingen, skriver hun på Instagram og sin egen blogg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAUSE: «Pilotfrue» tar en pause fra bloggingen, skriver hun på Instagram og sin egen blogg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Julianne Nygård (30), kjent under bloggnavnet «Pilotfrue» tar en pause fra bloggingen. Det skriver hun i et innlegg på Instagram.

- Etter seks år som blogger tar jeg en pause fra bloggingen. Tusen takk til alle som har fulgt med disse åra og tusen takk til dere som følger meg videre her, skriver hun i innlegget.

Nygård har også skrevet om bloggpausen i et innlegg på bloggen.

«Det jeg skal fortelle nå er egentlig ikke så dramatisk som det høres ut som. Jeg hadde likevel aldri trodd at jeg skulle skrive disse ordene og merker at hjerteslagene går fort, men etter mye fram og tilbake har jeg bestemt meg for å ta en pause fra bloggen».

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«Jepp, jeg tar en pause fra bloggingen og jeg er usikker på om jeg noen gang kommer tilbake. Time will show. Jeg har heldigvis full støtte i mitt valg fra Ulrik og ikke minst forståelse for at jeg ønsker å gjøre ting litt annerledes framover. Etter mine 6 år som blogger er jeg rett og slett bare evig takknemlig for alle som har klikket seg inn her hver eneste dag og til og med flere ganger daglig, slik at jeg har fått lov til å holde på med det jeg elsker, nemlig å skrive og dele».

Til Dagbladet forteller bloggeren at avgjørelsen føles veldig rar.

- Det er mye mulig jeg kommer til å savne bloggingen, men alt er bra og jeg synes det blir gøy å fokusere på Instagram, forteller hun.

Blogget i seks år

«Pilotfrue» seilte opp på blogghimmelen i 2016, og trolig var det det eventyrlige «Askepott»-bryllup mellom henne og ektemannen Ulrik Nygård (40) som virkelig gjorde at resten av landet fikk øynene opp for bloggen og paret.

Julianne var allerede fylt 23 år da hun først begynte å blogge, noe som er mye seinere enn andre i samme bransje. Til Dagbladet har paret tidligere fortalt at det ikke var helt tilfeldig at hun tok fatt på livet som blogger på det tidspunktet hun gjorde.

- Det har aldri vært min våte drøm dette med bloggen, men det ble noe vi oppfylte sammen da vi møtte hverandre. Da jeg traff Julianne jobbet hun litt som makeupartist og hadde egentlig lyst til å jobbe som journalist, fortalte ektemannen.

- Hun slang egentlig litt rundt i gatene samtidig som hun søkte jobber. Det som var problemet var at det var mest de jobbene hun ikke ville ha hun fikk napp hos, fortsatte han.

Julianne husker selv at hun ikke var spesielt interessert i oppdragene som kom forbi. Da tok kjæresten, som hun akkurat hadde møtt, grep.

TAR GREP: Blogger Caroline Berg Eriksen (31) er blitt mer varsom når det kommer til å dele bilder av døtrene med offentligheten. Her forklarer hun hvorfor. Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Hun var veldig klar på at hun ønsket å skrive selv, så da lagde jeg bloggen til henne. Ettersom jeg ikke vet hvordan man starter ei avis, sa Ulrik lattermildt, og fortsatte:

- Hun hadde bursdag og det var første bursdagen vi feiret sammen. Det var da jeg registrerte bloggen hennes og ga den til henne i gave.

Bursdagsgaven, som kanskje virker billig og lett for noen, har gitt Julianne en solid millioninntekt i flere år. Det er noe ekteparet ser tilbake på med en svært god følelse.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!