I ly av mørket: Her ankommer Justin Biebers crew hotellet The Thief på Tjuvholmen. Foto: Christian Roth Cristensen / Dagbladet
I ly av mørket: Her ankommer Justin Biebers crew hotellet The Thief på Tjuvholmen. Foto: Christian Roth Cristensen / DagbladetVis mer

- Vi behandler rockestjerner som gjester, og gjester som rockestjerner

Biebers nærmeste har sjekka inn hos Petter Stordalen.

Justin Bieber (19) spilte i dag den første av tre konserter på Telenor arena på Fornebu utenfor Oslo. I flere uker har det versert ulike rykter om hvor superstjerna skal bo under Norges-oppholdet, men ingenting har vært sikkert.
 
Endring i planene? Dagbladet vet at planen var at Bieber skulle bo på Holmenkollen Park Hotell. Men mye tyder på at planene nå kan være endret.

Etter konserten på Fornebu kjørte Biebers crew nemlig til Petter Stordalens nye luksushotell The Thief på Tjuvholmen. Flere av Biebers nærmeste nå har sjekka inn der, blant annet Biebers manager Scooter Braun har tatt inn på hotellet.

- Rockestjerner som gjester - Vi hører at Bieber og kompani er på «The Thief». Det er vel hyggelig, Petter Stordalen?

- Jeg tror du kan ringe et hvilket som helst hotellselskap og du vil få det samme svaret. Vi kommenterer aldri hvilke stjerner som gjester vårt hotell.  Superstjerner kan velge det hotellet de ønsker, og det valget er helt opp til dem selv. Det jeg kan si er at vi har hatt mange superstjerner boende hos oss.

- Hva tror du er grunnen til det?

- Det må de svare på selv. Men en ting kan jeg jo si: Vi behandler rockestjerner som gjester, og gjester som rockestjerner. Det er vårt prinsipp, sier Stordalen som altså verken vil bekrefte eller avkrefte om Justin Bieber har tatt inn på The Thief.

Vil ha åpenhet Politiet har uttalt at de ønsker åpenhet om hvor Bieber skal bo, men at Biebers management ikke ønsker at denne informasjonen skal være offentlig tilgjengelig.

- Vi har ikke noe mer informasjon angående hvor han skal bo, sa politioverbetjent Knut Meling ved Sentrum politistasjon i Oslo til Dagbladet tirsdag ettermiddag.

Manageren: Her kommer Justin Biebers manager Scooter Braun (i midten) til The Thief på Tjuvholmen. Foto: Daniel D. Laabak
Manageren: Her kommer Justin Biebers manager Scooter Braun (i midten) til The Thief på Tjuvholmen. Foto: Daniel D. Laabak Vis mer