Erik Follestad og Ingvild Schistad:

- Vi elsker det

Letter på sløret om livet som småbarnsforeldre.

FORELDRE: Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad ble foreldre for første gang i juli. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet
FORELDRE: Erik Follestad og kjæresten Ingvild Schistad ble foreldre for første gang i juli. Foto: Christian Roth Christensen/Dagbladet Vis mer
Publisert

Den tidligere ishockeyspilleren og «Spårtsklubben»-profilen Erik Follestad (32) og kjæresten Ingvild Schistad (26), dukket torsdag opp på premieren av Linnéa Myhres nye serie «Da vi styrte Internett».

For kveldens anledning hadde de to småbarnsforeldrene tatt seg velfortjent barnefri, og begge var klare for å slippe seg litt løs.

Det var helt i starten av juli at Schistad avslørte på Instagram at hun og Follestad hadde blitt foreldre for første gang.

«Hei Jens. Vi har ventet skikkelig på deg! Erik Follestad og jeg er så stolte at vi nesten sprekker», skrev hun til et bilde av den nyfødte babyen.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Elsker det

Under torsdagens premieren møtte Dagbladet paret, som tydelig hadde gledet seg til kvelden.

- Blir dere til stengetid?

- Ja ja, vi skal på nachspiel også. Svigermor er barnevakt så da er alt i orden. Vi skal ikke tidlig hjem i kveld. Det er jeg som egentlig bruker å være ansvarlig og skal tidlig hjem, det er verre med mor, sa Follestad lattermildt.

PREMIEREFEST: På premieren til serien «Da vi styrte internett» møtte Linnéa Myhre og Emil Gukhild pressen for første gang. De ønsket ikke å svare på hvordan de møttes. Reporter: Anniken Aronsen. Vis mer

På spørsmål om hvordan livet som småbarnsforeldre går, svarte Follestad:

- Det går bra det. Vi har fri i dag da, mor er med og vi har barnevakt. Da blir det noen glass, så vi kan senke skuldrene og kose oss litt.

- Jeg elsker det. Men Erik sover mer enn meg da, la Schistad til, mens Follestad skjøt inn:

- Det gjør jeg også, og ja, vi guttene får sove. Han våkner noen ganger om natta når han skal ha mat, men ellers er han en snill gutt.

GODE RÅD: Erik Follestad og Jon Almaas tilbringer mye tid sammen om dagen. De skal totalrenovere et helt hus. Mellom slaga ga Jon gode råd til Erik om den kommende farsrollen han skal tre inn i. Video: Rød Løper Vis mer

Sammen på rød løper

Det var i slutten av november i 2019 at Follestad bekreftet overfor VG at han hadde fått seg kjæreste. Da hadde de allerede vært sammen en stund, men først i januar året etter viste han fram sin utkårede på premierefesten av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Dette er Ingvild, hun er kjæresten min, sa han fornøyd til Dagbladet den gang.

ÆRLIG: I den nye serien til Linnéa Myhre, «Da vi styrte internett», forteller blogger Anna Rasmussen åpenhjertig om den vanskelige tiden. Video: VGTV Vis mer

Schistad kunne da røpe at hun ikke visste hvem kjæresten var i starten.

- Jeg ante jo ikke at Erik var kjent i det hele tatt da vi møttes, og det var for så vidt veldig greit, for da ble jeg kjent med ham utenom den offentlige personen, fortalte hun.

Den gang kunne paret også bekrefte at de var samboere og at de hadde bodd sammen i omtrent fire måneder. Og i sommer ble de altså foreldre for første gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer