Sophie Elise Isachsen:

- Vi er fortsatt venner

Influenseren åpner seg om samlivsbruddet.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag var det lansering for den nye sesongen av realityserien «Bloggerne» på TV 2, og Sophie Elise Isachsen (26) er blant dem som seerne skal få følge med på i serien.

Influenseren har bemerket seg godt i den norske kjendisverden, og tidligere i år ble det kjent at 26-åringen også er blant deltakerne i neste års «Farmen kjendis».

Det er liten tvil om at Isachsen har hatt nok å håndtere den siste tida. Hun har gjennomgått et brudd etter fem år med ekskjæresten Kasper, samt at hun snart legger ut rekkehuset de har bodd i sammen for salg.

Nå er hun også aktuell i ny sesong av «Bloggerne», selv om hun kan røpe overfor Dagbladet at hun ikke kommer til å være klistret foran skjermen ved sesongstart.

- Man har gått videre og lukket det kapittelet, så jeg er ikke så interessert i å sitte klistret til skjermen. På et eller annet punkt kommer jeg til å gjøre det, men ikke nå, forteller 26-åringen om sesongstart - som ble spilt inn før bruddet, og fortsetter:

- Jeg er inne i et nytt skifte nå og jeg skal flytte, og jeg vil fokusere på det jeg gjør, så kan jeg heller se de episodene om en stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer