Øyunn Krogh og Levi Try:

- Vi er helt ferdige

Øyunn Krogh åpner opp om bruddet med Levi Try.

BRUDD: I starten av august bekreftet Øyunn Krogh og Levi Try at de går hvert til sitt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BRUDD: I starten av august bekreftet Øyunn Krogh og Levi Try at de går hvert til sitt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN / OSLO (Dagbladet): Kjendisnorge har lørdag kveld tatt turen til Verftet i Bergen i anledning TV 2s 30-årsjubileum.

- Det er utrolig stas å være her. For fem år siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle få komme i bursdagen til TV 2. Det er på en måte TV 2 som plukket meg opp. Det er jeg veldig takknemlig for, sier Øyunn Krogh (26) til Dagbladet.

Det norske folk fikk bli kjent med Krogh og kjæresten Levi Try (24) som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta» i 2020, som de også gikk seirende ut av.

Kjærligheten så ut til å blomstre etter at paret kjøpte seg leilighet i hovedstaden sammen i juni. To måneder seinere, i starten av august, bekreftet imidlertid paret at de går hvert til sitt.

Nå kommenterer Krogh bruddet.

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

- Surrealistisk

- Hvordan har du hatt det etter bruddet?

- Det er aldri gøy med brudd, men det går fint med begge to, så vi har kommet oss greit gjennom det, sier Krogh til Dagbladet.

26-åringen legger ikke skjul på at det er spesielt å gå gjennom et offentlig brudd.

- Det er veldig surrealistisk å måtte poste et innlegg på sosiale medier om at det er slutt med kjæresten for å unngå spekulasjoner og meldinger fra følgere. I ettertid har vi blitt anklaget for «å selge historien», noe som absolutt ikke stemmer. Det er veldig merkelig - folk tror vi melker bruddet veldig mye mer enn vi gjør.

Hun fortsetter:

- Selvfølgelig er det ubehagelig at det hele har blitt så offentlig. Det er jo noe vi helst skulle ønske skjedde gradvis. Først må vi ringe venner og familie for å fortelle hva som har skjedd. Hvis vi ikke hadde vært offentlige personer ville vi kanskje ventet litt med det, men når alternativet er at alle skal spørre om hva som skjer er det greit å si klart ifra om at vi er helt ferdige.

Krogh understreker at hun har det bra, men at hun ikke har begynt å date andre ennå.

- Det er som regel riktig når det blir slutt. Vi er venner, jeg har det bra og gleder meg til alt livet har å by på.

TILBAKE: Fjorårets vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta», og dette sier de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

Hinter om videre karriere

«Sommerhytta»-vinneren ser fram til kvelden på Verftet i Bergen.

- Jeg gleder meg skikkelig til å drikke og ha det gøy med vennene mine. Kanskje jeg også får møte litt folk som jobber bak kameraet, det er alltid hyggelig, sier hun.

Hun kommer også med en ørliten avsløring om tida framover:

- I kveld er jeg her for å feire med TV 2, men veldig snart blir jeg å se på en konkurrerende kanal, sier hun og påpeker at det hele fremdeles er hemmelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer