SKILLES: - Vi er fortsatt gode venner, skriver Zoe Ball etter at det ble kjent at hun og ektemannen Norman Cook, bedre kjent som Fatboy Slim, nå går fra hverandre. Foto: Scanpix / NTB
SKILLES: - Vi er fortsatt gode venner, skriver Zoe Ball etter at det ble kjent at hun og ektemannen Norman Cook, bedre kjent som Fatboy Slim, nå går fra hverandre. Foto: Scanpix / NTBVis mer

DJ Fatboy Slim og Zoe Ball skilles

- Vi er kommet til slutten av vår regnbue

Dette melder Zoe Ball når paret nå går fra hverandre etter 18 års ekteskap.

(Dagbladet): Lørdag kom meldingen på Balls twitter-konto. «Med stor tristhet»kunne hun melde at ekteskapet sitt med musikkprodusenten Fatboy Slim nå var historie.

«Vi er fortsatt gode venner, og vil fortsette å støtte hverandre og oppdra våre fantastiske barn sammen», skrev hun videre.

Fatboy Slim eller Norman Cook som han egentlig heter, og Zoe Ball giftet seg i 1999, og har barna Woody Fred (16) og datteren Nelly May Lois (6).

Gamle affærer

Dette er ikke første gang paret har gått fra hverandre, melder The Telegraph.

I 2003 ble det kjent at Ball hadde hatt en affære med DJ Dan Peppe, en nær venn av Fatboy Slim, men etter noen måneder fra hverandre, bestemte de seg for å flytte sammen igjen. I følge Daily Mail skal Fatboy Slim ha sagt at han elsket Ball, og ville ta henne tilbake så lenge hun lovet aldri å se Dan Peppe igjen.

For ni måneder siden ble et bilde av Zoe Ball kyssende på sangeren Tay Tay Starhz delt på nett.

På det tidspunktet spøkte hun det bort, og sa om ektemannen at han alltid har ønsket at det skulle stå på gravsteinen hans: «Norman var en veldig tålmodig mann».

Ulike personligheter

Nå er tålmodigheten slutt. I følge kilder i The Sun skal paret ha gått fra hverandre fordi personlighetene deres er så forskjellige. Mens Ball vil gå ut å ha det moro og feste, ønsker Cook å være hjemme med barna.

For øyeblikket bor Ball i London der hun jobber, mens Cook bor sammen med barna i Brighton.