DJ Fatboy Slim og Zoe Ball skilles

- Vi er kommet til slutten av vår regnbue

Dette melder Zoe Ball når paret nå går fra hverandre etter 18 års ekteskap.

SKILLES: - Vi er fortsatt gode venner, skriver Zoe Ball etter at det ble kjent at hun og ektemannen Norman Cook, bedre kjent som Fatboy Slim, nå går fra hverandre. Foto: Scanpix / NTB
SKILLES: - Vi er fortsatt gode venner, skriver Zoe Ball etter at det ble kjent at hun og ektemannen Norman Cook, bedre kjent som Fatboy Slim, nå går fra hverandre. Foto: Scanpix / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lørdag kom meldingen på Balls twitter-konto. «Med stor tristhet»kunne hun melde at ekteskapet sitt med musikkprodusenten Fatboy Slim nå var historie.

«Vi er fortsatt gode venner, og vil fortsette å støtte hverandre og oppdra våre fantastiske barn sammen», skrev hun videre.

Fatboy Slim eller Norman Cook som han egentlig heter, og Zoe Ball giftet seg i 1999, og har barna Woody Fred (16) og datteren Nelly May Lois (6).

Gamle affærer

Dette er ikke første gang paret har gått fra hverandre, melder The Telegraph.

I 2003 ble det kjent at Ball hadde hatt en affære med DJ Dan Peppe, en nær venn av Fatboy Slim, men etter noen måneder fra hverandre, bestemte de seg for å flytte sammen igjen. I følge Daily Mail skal Fatboy Slim ha sagt at han elsket Ball, og ville ta henne tilbake så lenge hun lovet aldri å se Dan Peppe igjen.

For ni måneder siden ble et bilde av Zoe Ball kyssende på sangeren Tay Tay Starhz delt på nett.

På det tidspunktet spøkte hun det bort, og sa om ektemannen at han alltid har ønsket at det skulle stå på gravsteinen hans: «Norman var en veldig tålmodig mann».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer