Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

- Vi er sammen igjen

Den svenske influenseren har funnet tilbake til eksen - nok en gang.

PÅ'N IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har funnet tilbake til hverandre. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
PÅ'N IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen har funnet tilbake til hverandre. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske influenseren og realityprofilen Bianca Ingrosso (26) har i mange år vært i et skikkelig av-og-på-forhold med Phillipe Cohen (26).

Influenserparet har gjennom åra blitt store favoritter - noe som kan skyldes at de har vært å se på Instagram, YouTube og i Ingrossos realityprogram «Wahlgrens verden».

I februar avslørte Ingrosso på sin YouTube-kanal at det nok en gang hadde blitt slutt med Cohen. Avsløringen kom etter at det i lang tid hadde versert rykter om at kjærligheten hadde tatt slutt.

Men nå - bare noen måneder seinere - smiler lykken igjen for den populære duoen. I en episode av podkasten «Ursäkta» får Ingrosso spørsmål om hva hun oftest får spørsmål om fra følgerne sine - og det er om hun og Cohen har funnet tilbake til hverandre.

- Det er om jeg Phillipe er sammen igjen. Vi er sammen igjen, avslører Ingrosso, ifølge svenske Hänt.

«Wahlgrens verden»-profilen får deretter spørsmål om hun tuller.

- Nei, vi er sammen igjen. Det føles fantastisk, han er så sexy, sier 26-åringen i podkasten.

Av og på

Det har som nevnt bare gått noen måneder siden Ingrosso bekreftet at forholdet hadde tatt slutt - etter måneder med spekulasjoner. På YouTube forklarte 26-åringen at det hadde skjedd mye det siste halve året som hun ønsket å holde privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.