Prinsesse Marie om sammenligningen:

- Vi er utvilsomt like

Flere har bitt seg merke i at svigerinnene har en rekke slående likheter.

SAMMENLIGNES: Prinsesse Marie (til høyre) er slående lik svigerinna, kronprinsesse Mary (til venstre). Her med ektemennene, prins Joachim (til høyre) og kronprins Frederik. Foto: Reuters/NTB scanpix
SAMMENLIGNES: Prinsesse Marie (til høyre) er slående lik svigerinna, kronprinsesse Mary (til venstre). Her med ektemennene, prins Joachim (til høyre) og kronprins Frederik. Foto: Reuters/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I sommer flyttet prins Joachim (50), kona prinsesse Marie (43) og deres to barn, prins Henrik (10) og prinsesse Athena (7), til Frankrike. Årsaken er at prinsen skal ta landets høyest rangerte militære lederutdannelse.

I den forbindelse stiller paret opp i et intervju med den franske avisa Paris Match, hvor de forteller om alt fra sin nye hverdag, til barneoppdragelse.

I intervjuet uttaler også franskfødte Marie seg om likheten med kronprinsesse Mary (47), som mange har bitt seg merke i, også internasjonalt.

Synes det er greit

Det er ikke bare utseendemessig de to prinsessene er lik hverandre. De kom begge fra reklamebransjen da de forelsket seg i hver sin danske prins. De har også vist seg å ha en temmelig lik smak hva gjelder mote.

- Vi er utvilsomt like. Og for å gjøre det hele vanskeligere, er har vi bursdag samme måned, med bare én dag fra hverandre. Så lenge arbeidet vi gjør er ulikt og anerkjent, er det greit, forteller 43-åringen.

Prins Joachim og prinsesse Marie giftet seg i 2008. Fra tidligere har prinsen to barn med grevinne Alexandra (55), Nikolai (20) og Felix (17).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer