Prinsesse Märtha Louise:

- Vi får ikke være sammen

Prinsessen forteller at hun ikke har sett foreldrene sine på flere uker.

IKKE NOE BESØK: I en svensk podkast legger ikke prinsesse Märtha Louise skjul på at det er lenge siden hun har sett foreldrene sine. Foto: Heiko Junge / NTB
IKKE NOE BESØK: I en svensk podkast legger ikke prinsesse Märtha Louise skjul på at det er lenge siden hun har sett foreldrene sine. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg ett år siden coronaviruset gjorde sitt inntog i landet, og det er helt tydelig at pandemien har begynt å ta på for det norske folk i både hus og hytte.

Barn har strevd med hjemmeskole, voksne har jobbet fra hjemmekontor og de eldre i samfunnet har vært isolert. Sistnevnte aldersgruppe har måttet holde seg borte fra familie og venner, fordi de befinner seg i risikogruppen.

Det inkluderer naturligvis også kongefamilien vår. 4. februar kom nyheten om at kong Harald (83) og dronning Sonja (83) hadde fått sin andre vaksinedose, og at de dermed er ferdig vaksinert.

Det betyr imidlertid ikke at de har fått tilbringe mer tid med familien, skal vi tro prinsesse Märtha Louise (49).

Får ikke være sammen

På svingende svorsk tar hun denne uken praten med den svenske programlederen og forfatteren Agneta Sjödin (53) i podkasten «Så in i själen» over Zoom.

Avslutningsvis i podkasten får Märtha Louise spørsmål om hva hun skal gjøre fremover, og hvordan den neste tiden i livet ser ut.

På spørsmål fra Sjödin om hun møter foreldrene sine om dagen, røper 49-åringen at hun ikke har sett kongen og dronningen på en god stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer