- Vi foraktet hverandre

«The Vampire Diaries»-stjernene spilte kjærester, men kunne ikke fordra hverandre.

LANGT FRA ROSENRØDT: Skuespillerkollegene Nina Dobrev og Paul Wesley spilte sammen i «The Vampire Diaries» over flere sesonger. Starten på samarbeidet ble ikke slik de hadde sett for seg. Foto: NTB Scanpix
LANGT FRA ROSENRØDT: Skuespillerkollegene Nina Dobrev og Paul Wesley spilte sammen i «The Vampire Diaries» over flere sesonger. Starten på samarbeidet ble ikke slik de hadde sett for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerduoen Nina Dobrev (30) og Paul Wesley (36) var alt annet enn det dypforelskede paret de selv portretterte gjennom flere sesonger i eventyrdramaserien «The Vampire Diaries».

Det avslører førstnevnte to år etter at programmet tok slutt.

- Jeg husker at alle kom bort til meg da serien begynte å rulle på tv, og spurte: «Dater du og Paul i virkeligheten?». Alle trodde vi hadde så god kjemi ... Jeg har innsett at det er en fin linje mellom kjærlighet og hat og at vi foraktet hverandre så mye at det kunne framstå som kjærlighet, sier Dobrev i podkasten «Directionally Challenged», gjengitt av CNN.

- Likte ham ikke

30-åringen forklarer videre at duoen regelrett ikke klarte å komme overens bak kulissene, men understreker at de klarte å opprettholde et profesjonelt forhold.

- Jeg respekterte Paul Wesley, men jeg likte ikke Paul Wesley. Vi kom bare ikke overens de første fem månedene av innspilling.

Selv om kollegene fikk en krevende start på skuespillersamarbeidet, skulle trenden heldigvis snu. 30-åringen forteller at de to har utviklet et tett forhold i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer